Anneleriyle Futbol Oynadılar - Son Dakika
Güncel

Anneleriyle Futbol Oynadılar

Anneleriyle Futbol Oynadılar

Denizli'de anneler ve çocukları halı sahada birlikte futbol oynayarak Anneler Gününü kutladı.

07.05.2011 18:10

Denizli'de anneler ve çocukları halı sahada birlikte futbol oynayarak Anneler Gününü kutladı. Türkiye Futbol Federasyonu, Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) Denizli Şubesi, Gençlik Spor İl Müdürlüğü ve Denizli Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Anneler Günü'ne özel düzenlenen 'Annemle Futbol Oynuyorum' etkinliği büyük ilgi gördü.

Çamlık Mahallesi'ndeki Olea Halı Saha'da düzenlenen futbol organizasyonunda anneler çocuklarıyla birlikte forma ve ayakkabılarını giyip sahaya çıktı. Atatürk İlköğretim Okulu'nda okuyan 110 çocuk, annesiyle birlikte sahaya çıkıp mücadele etti. 8'er kişilik takımlarda 4 anne çocuğuyla forma giydi. Anne ve çocukların hatıra fotoğrafı çektirmesiyle başlayan etkinlik, ilk olarak annelerin mücadele ettiği gösteri maçıyla devam etti.

Kırmızı ve beyaz takımlardan oluşan iki takımdaki anneler kıyasıya mücadele ederken, çocukları da onlara saha kenarından destek verdi. Gösteri maçının ardından, anne ve çocukları sahaya çıktı. Yaş gruplarına göre çocuklar anneleriyle aynı takımda mücadele etti. Karşılaşma sırasında çocukları yere düşen anneler maçı bırakıp, çocuklarıyla ilgilendi, hemen ayağa kaldırdı.

Etkinliğe vatandaşlar da büyük ilgi gösterdi. Çocuklarıyla futbol oynayan anneler, farklı bir Anneler Günü kutlamış oldu. Böyle bir etkinliğe katılmanın ve spor yaparak anneler gününü kutlamanın sevincini yaşadıklarını belirten anneler, organizasyonu düzenleyenlere teşekkür etti. Anneleriyle maç yapan küçükler de Anneler Günü'nü böyle kutlamanın sevincini yaşadıklarını söylediler.

TÜFAD Denizli Şube Başkanı Bülent Fil, Anneler Günü nedeniyle anne ve çocuklarını bir araya getirdiklerini belirterek, "TFF, TÜFAD, Gençlik Spor İl Müdürlüğü ve Milli Eğitim Müdürlüğü'nün ortaklaşa düzenlediği bu organizasyonda gösterilen ilgi bizi çok sevindirdi. Anneler Günü'nde anne ve çocuklarını bir araya getirdik. Şiddetten uzak, şiddet yasasının çıktığı bugünlerde bu tür organizasyonların sık sık yapılması, sahadaki güzellikleri arttırır, şiddetin önüne geçmiş oluruz" dedi. - Denizli

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Anneleriyle Futbol Oynadılar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement