Annesini Öldüren Babasının 'Öpme' Teklifini Kabul Etmedi - Son Dakika
Güncel

Annesini Öldüren Babasının 'Öpme' Teklifini Kabul Etmedi

Annesini Öldüren Babasının \'Öpme\' Teklifini Kabul Etmedi

Adana'da eski eşi fizik öğretmeni 42 yaşındaki Aysun Ocak'ı tabancayla başından vurarak öldürmekle suçlanan, olaydan 6 yıl sonra yakalanıp tutuklanan emekli matematik öğretmeni 60 yaşındaki Ahmet Küçük'ün yargılanmasına başlandı.

05.07.2013 11:30

Adana'da eski eşi fizik öğretmeni 42 yaşındaki Aysun Ocak'ı tabancayla başından vurarak öldürmekle suçlanan, olaydan 6 yıl sonra yakalanıp tutuklanan emekli matematik öğretmeni 60 yaşındaki Ahmet Küçük'ün yargılanmasına başlandı. Firardaki yıllarını çocuklarını uzaktan izleyerek geçirdiğini söyleyen Ahmet Küçük, üniversite öğrencisi kızı 25 yaşındaki Ezgi Küçük'ü öpmek için önce mahkeme heyetinden, sonra da kızından izin istedi. Ancak kızı bunu kabul etmedi.

Olay, merkez Çukurova İlçesi Mahfesığmaz Mahallesi'nde, 26 Nisan 2007'de meydana geldi. İddiaya göre, emekli öğretmen Ahmet Küçük, sokakta karşılaşıp tartıştığı eski eşi Aysun Ocak'ı başından tek kurşunla vurdu. Ocak hastaneye kaldırılırken öldü, cinayet şüphelisi Ahmet Küçük ise ortadan kayboldu. Polis, cinayet şüphelisi Küçük'ü yakalamak için İstanbul, İzmir ve Antalya'da operasyonlar yaptı, ancak bulamadı. Çocuklarının hasretine dayanamayan Küçük, Mersin Üniversitesi'nde eğitimini sürdüren kız Ezgi Küçük'ü 27 Mayıs 2013'de ziyaret ettikten sonra gözaltına alındı.

ÖZÜR DİLEREK SAVUNMASINA BAŞLADI

Tutuklanan Küçük hakkında 'tasarlayarak kasten bir kişiyi öldürme' suçundan ağırlaştırılmış ömür boyu hapis cezası istemiyle dava açıldı. Küçük'ün 5'inci Ağır Ceza Mahkemesi'ne yargılanmasına başlandı. Küçük, savunmasına "Duruşmaya 6 yıl geç geldiğim için mahkeme heyetinden, cinayetten dolayı da oğlum Doğukan ile kızım Ezgi'den özür dilerim" diyerek başladı. Daha öncede kendi el yazısıyla hazırladığı 12 sayfadan oluşan savunma dilekçesini okuyan sanık Küçük, "Buradaki yargılamadan başka bir de öbür dünyada yargılama olacak. O yüzden doğruları anlatacağım" dedi.

'İHANETE UĞRAYINCA EVİ TERK ETTİM'

Mahkeme başkanının sadece cinayete ilişkin konuları anlatması için uyardığı sanık Küçük, "İhanete uğradığım için evi terk ettim. Ayrı bir ev açtım. Sonra eşim boşanma davası açtı. Oğlum benimle, kızım da annesiyle kalıyordu. Eski eşimin, kızım da yanında olduğu halde evli biriyle yaşadığını öğrendim. Kızım için endişelendiğim için geceleri uyuyamaz oldum. Bu konuda sürekli eski eşimi uyardım. Her seferinde bana hakaret etti. Olay günü de 'Kızım kendi hayatını yaşayacak' dedi. Ben tepki gösterince de 'Sen karışamazsın. Ulan ben bu kızı o... yapacağım' deyince kendimi kaybettim" diye konuştu.

KIZINI ÖPMEK İSTEDİ

Küçük, firardaki yılları çocuklarını uzaktan izleyerek geçirdiğini söyleyerek duruşma salonundaki kızını öpmek için mahkeme başkanından izin istedi. Mahkeme başkanı "Bu bizim işimiz değil" dedi. Bu kez de kızından izin istedi, ancak kızı da kabul etmedi.

Babasının savunmasını dinlerken zaman zaman anlattıklarının gerçek olmadığını belirterek başını iki yana sallayan Ezgi Küçük, mahkeme başkanının "Söyleyeceğin bir şey var mı?" sorusuna, "Anlattıklarının bazıları doğru, bazıları da gerçek değil" diyerek babasından şikayetçi oldu.

Mahkeme heyeti, tanıkları dinlemek için duruşmayı erteledi. - Adana

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Annesini Öldüren Babasının 'Öpme' Teklifini Kabul Etmedi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement