Boynundaki ip ağaca dolanan kumru telef oldu
Bülent TATOĞULLARI/ANTALYA, (DHA) - ANTALYA'da boynundaki iple ağacın dalında asılı kalan kumdu telef oldu.
Muratpaşa İlçesi, Kazım Özalp Caddesi'nde boynundaki iple ağaca asılı haldeki kumruyu görenler kurtarmak için harekete geçti. Belediye görevlileri tarafından ağaçtan indirilen kumru, telef oldu.
Yapılan incelemede telef olmasına neden olan ipin kumrunun boynuna özellikle bağlandığı belirlendi. Kumruya takla atması için eğitim veren kişinin elinden kaçtığı sanılan kumrunun, boynuna bağlanan ipin ağaca dolanmasıyla da asılı kalıp telef olduğu anlaşıldı.
Çevre esnafından Mehmet Kaya, "Bu hayvan eğitim sırasında kaçmış olabilir. Boynundaki ip ağaca takıldığı için boğularak can vermiş. Burada herkesin içi sızladı" dedi.
(Tür: Yurt)
Son Dakika › Güncel › Antalya Boynundaki İp Ağaca Dolanan Kumru Telef Oldu - Son Dakika
Sizin düşünceleriniz neler ?