Antalya'da 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı mesajları - Son Dakika
Güncel

Antalya'da 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı mesajları

Antalya\'da 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı mesajları

Antalya'da milletvekilleri, belediye başkanları, kamu kurum müdürleri ile sivil toplum kuruluşu temsilcileri, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

28.10.2020 13:33  Güncelleme: 13:42

Antalya'da milletvekilleri, belediye başkanları, kamu kurum müdürleri ile sivil toplum kuruluşu temsilcileri, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek adına gönderilen mesajda, Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün "En büyük eserim" dediği ve Türk milletine armağan ettiği Cumhuriyetin 97. yılını gurur ve heyecanla kutladıkları belirtildi.

Açıklamada, "Vatanımızın bağımsızlığına, bölünmez bütünlüğüne milletçe dün olduğu gibi bugün de yarın da sahip çıkacağız." ifadesini yer verildi.

CHP Antalya Milletvekili Rafet Zeybek, 29 Ekim 1923'te Başkomutan Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde kurulan Cumhuriyetin 97. yıl dönümünü kutladığını bildirdi.

CHP Antalya Milletvekili Cavit Arı da Atatürk'ün "Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar talacaktır" diyerek emanet ettiği Cumhuriyetin 97. gurur yılında başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere aziz şehitleri ve kahraman gazileri saygı, minnet ve şükranla andığını belirtti.

AK Parti Antalya Milletvekili Tuba Vural Çokal ise bağımsızlığın sembolü olan Cumhuriyetin kuruluşunun 97. yılını kutladıklarını, tüm vatandaşların 20 Ekim Cumhuriyet Bayramını tebrik ettiğini aktardı.

İl Emniyet Müdürü Mehmet Murat Ulucan, Gazi Mustafa Kemal Atatürk Başkomutanlığında kazanılan Kurtuluş Savaşı'nın, Cumhuriyetle taçlandırılışının 97. yıl dönümünü kutlamanın gururu içerisinde olduklarını kaydetti.

İl Sağlık Müdürü Ünal Hülür ise Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu büyük önder Mustafa Kemal Atatürk ile Kurtuluş Savaşı'nda onurlu bir mücadele veren tüm büyükleri saygı ve şükranla andığını vurguladı.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü de Cumhuriyetin ilanının, milletin şanlı tarihindeki en önemli dönüm noktalarından biri olduğunu belirtti.

Herkesin bayramını kutlayan Tütüncü, Cumhuriyetin, milletin bağımsızlık ve hürriyetinden asla taviz vermeyeceğinin, çağdaş dünyada hak ettiği yeri alma kararlılığının göstergesi olduğuna dikkati çekti.

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, tasada ve kıvançta ortak bir dünyaya inanarak, güzel yarınlarda Cumhuriyetin nice yıl dönümlerini birlikte kutlayabilmeyi temenni etti.

Antalya Sanayici ve İş İnsanları Derneği (ANSİAD) Başkanı Akın Akıncı da temelinde laik ve demokratik bir hukuk devleti anlayışının yer aldığı Cumhuriyetin teminatının, milletin beraberlik iradesi olduğunu belirtti.

Akıncı, derneklerinin 30 yıldır olduğu gibi Cumhuriyeti güçlendirecek her türlü adımın öncüsü ve destekleyicisi olmaya devam edeceğini kaydetti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Antalya'da 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı mesajları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement