Antalya'da Motosiklet Kazası: 2 Ölü - Son Dakika
Güncel

Antalya'da Motosiklet Kazası: 2 Ölü

Antalya\'da Motosiklet Kazası: 2 Ölü

Antalya'nın Muratpaşa İlçesinde meydana gelen motosiklet kazasında 2 kişi hayatını kaybetti.

24.05.2014 08:01  Güncelleme: 19:00

Antalya'da meydana gelen kazada  Hasan Türker Asrık ile arkasında yolcu olarak bulunan fakat kim olduğu tespit edilemeyen bir kişi hayatını kaybetti.

"DUR" LEVHASINA ÇARPTI

Kaza, sabaha karşı 03.20 sıralarında Antalya'nın Muratpaşa İlçesi, Rauf Denktaş Caddesi'nde meydana geldi. Arkasında bir yolcu bulunan Hasan Türker Asrık'ın kullandığı 07 FHM 69 plakalı motosiklet aşırı hız nedeniyle sürücüsü direksiyon hakimiyetini kaybetti. Önce orta refüje çıkan motosiklet daha sonra 'dur' levhası ile sinyalizasyon direğine çarptı. Çarpmanın etkisiyle motosikletin parçaları 100 metrelik bir alana dağılırken sürücü Hasan Türker Asrık ile arkasında yolcu olarak bulunan ve henüz kimliği tespit edilemeyen yolcu hayatını kaybetti. Kaza sonrası bölgeye çok sayıda polis ekibi sevk edilirken cadde uzun süre trafiğe kapalı kaldı.

DİKKAT ÇEKEN AYRINTI

Motosikleti yeni aldığı belirlenen Hasan Türker Asrık'ın motosikleti için sosyal paylaşım sitesinde bir süre önce paylaştığı 'Sabaha karşı gece 04.53 muhakkak fark etmişsindir beni ve onu. Ayrıca Biz seninle kafa kafaya verdik mi her virajın üstesinden geliriz' yazdığı görüldü. Kazayla ilgili soruşturma başlatılırken Hasan Türker Asrık'ın cenazesini Akdeniz Üniversitesi Adlı Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Yolcu olarak bulunan kişinin de kimliğinin tespit edileceği belirtildi. Kaza anında takılı kalan kadrajın ise, 150 kilometrede sabit kaldığı görüldü.

 

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Antalya'da Motosiklet Kazası: 2 Ölü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • kml: senin gibiler konuştuğu sürece geceleri egsozu daha bi açasımız geliyor :@ 1 1 Yanıtla

Advertisement