Antalya - Mustafa Cecelı, Hayranlarını Coşturdu - Son Dakika
Güncel

Antalya - Mustafa Cecelı, Hayranlarını Coşturdu

Antalya - Mustafa Cecelı, Hayranlarını Coşturdu

Antalya'da Ramazan Geceleri...

12.08.2010 14:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya'da Ramazan geceleri...

- Büyükşehir Belediye Başkanı Akaydın, vatandaşlarla çadırda iftar açtı

Turizmin başkenti Antalya'da Ramazan ayı, belediye tarafından organize edilen Ramazan Şenlikleri ile geçecek. Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın, Ramazan ayının ilk iftarını çadırda Antalyalılar ile açtı. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Akaydın, eşi Günseli Akaydın, CHP Antalya milletvekilleri Hüsnü Çöllü, Osman Kaptan, AK Partili Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü ve Büyükşehir Belediyesi Meclisi üyeleri spor salonu yanında kurulan 2 bin kişilik iftar çadırındaydı. Başkan Akaydın, dualar ile açılan iftar sonrası, "Herkese Ramazan ayının iyiliklere, güzelliklere, sağlıklara vesile olmasını diliyorum. Hep birlikte bu kentte daha nice Ramazanlar yaşarız' dedi. Antalya Büyükşehir Belediyesi, Ramazan ayı süresince her gün spor salonu yanında bulunan çadırda, 2000 kişiye iftar yemeği verecek. Ayrıca 1500 kişinin evine sıcak yemek götürülecek.

Ramazan Şenlikleri kapsamında iftar sonrası Mustafa Ceceli, Antalyalı hayranlarına konser verdi. Karaal30 ioğlan Parkı Orta Mirador'daki konser alanında ilk olarak sahneye ''İbiş ile Usta' orta oyuncuları çıktı. Usta tiyatrocuların gösterisinin ardından Mustafa Ceceli sahne aldı. Başkan Akaydın'ında izlediği konserde Ceceli, performansı ile bol bol alkış alırken, sevilen şarkıları ile hayranlarına keyifli dakikalar yaşattı.

Turizmin başkentinde şenlikler gün boyunca her cuma akşamı Sunay Akın ''Mahya Işıkları' gösterisi ile Antalyalılarla buluşacak.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Antalya - Mustafa Cecelı, Hayranlarını Coşturdu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement