Antalya - Şahin Ve Baykal Aynı Uçakla Ankara'ya Döndü Türkiye Büyük Millet Meclisi (Tbmm) Başkanı Mehmet Ali Şahin Ve Chp Eski Genel Başkanı Antalya Milletvekili Deniz Baykal, Farklı Yollardan Geldikleri Antalya Havalimanı'ndan Aynı Uçakla Ankara'ya Döndü. - Son Dakika
Güncel

Antalya - Şahin Ve Baykal Aynı Uçakla Ankara'ya Döndü Türkiye Büyük Millet Meclisi (Tbmm) Başkanı Mehmet Ali Şahin Ve Chp Eski Genel Başkanı Antalya Milletvekili Deniz Baykal, Farklı Yollardan Geldikleri Antalya Havalimanı'ndan Aynı Uçakla Ankara'ya Döndü.

Antalya - Şahin Ve Baykal Aynı Uçakla Ankara\'ya Döndü
 
Türkiye Büyük Millet Meclisi (Tbmm) Başkanı Mehmet Ali Şahin Ve Chp Eski Genel Başkanı Antalya Milletvekili Deniz Baykal, Farklı Yollardan Geldikleri Antalya Havalimanı\'ndan Aynı Uçakla Ankara\'ya Döndü.

Dünya Halter Şampiyonası İçin Antalya Bulunan TBMM Başkanı Mehmet Ali Şahin, Saat 11.15'te Kundu'da Konakladığı Adalet Bakanlığı Sosyal Tesisleri'nden Ayrıldı. Havalimanına İlk Gelen İsim TBMM Başkanı Şahin Oldu. Şahin'i Antalya Vali Yardımcısı Mehmet Seyman ve Döşemealtı Belediye Başkanı Ak Partili Nurettin Tursun Uğurladı.

18.09.2010 13:05

Dünya Halter Şampiyonası için Antalya bulunan TBMM Başkanı Mehmet Ali Şahin, saat 11.15'te Kundu'da konakladığı Adalet Bakanlığı Sosyal Tesisleri'nden ayrıldı. Havalimanına ilk gelen isim TBMM Başkanı Şahin oldu. Şahin'i Antalya Vali Yardımcısı Mehmet Seyman ve Döşemealtı Belediye Başkanı AK Partili Nurettin Tursun uğurladı.

Şahin'in Adalet Bakanlığı Sosyal Tesisleri'nden ayrılmaya hazırlandığı saatlerde Deniz Baykal, Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek'in kahvaltı davetindeydi. İlçe başkanları ve İl Başkanı Özer Ülken'le kahvaltı masasında buluşan Baykal, Antalya'nın meşhur serpme böreğinin yapıldığı Avcuoğlu Börek Salonu'nda kahvaltısını yaptı. Baykal, kıymalı börek ve ayran istedi.

Siyasilerden kurulu kahvaltı masasında Baykal siyaset konuşmamayı tercih etti. Havaların serinlediği Antalya'nın artık tadının iyice ortaya çıktığını belirten Baykal, ilçe başkanlarına, "Birbirinizi arayın, sorun. Siyaset ancak böyle yapılır" tavsiyesinde bulundu. Baykal, kahvaltı sırasında kendisine gelen telefonları da yanıtladı. Baykal bir görüşmesi sırasında Antalya'da daha fazla kalmak istediğini fakat mevcut politik ortamda farklı söylentilere neden olacağı için Ankara'ya dönmeyi tercih ettiğini ve bir süre de Ankara'da kalacağını kaydetti.

Baykal, kahvaltının ardından Antalya Havalimanı'na geldi. TBMM Başkanı Şahin'in arkasından VIP salonuna giren Baykal, bir süre kendisinin uçağa götürecek servis aracını bekledi. Baykal ve Şahin, THY'nin 11.40 uçağıyla Ankara'ya gitti.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Antalya - Şahin Ve Baykal Aynı Uçakla Ankara'ya Döndü Türkiye Büyük Millet Meclisi (Tbmm) Başkanı Mehmet Ali Şahin Ve Chp Eski Genel Başkanı Antalya Milletvekili Deniz Baykal, Farklı Yollardan Geldikleri Antalya Havalimanı'ndan Aynı Uçakla Ankara'ya Döndü. - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement