Antalya Turistlerin Kekova'da Deniz Keyfi - Son Dakika
Güncel

Antalya Turistlerin Kekova'da Deniz Keyfi

Antalya'nın Demre İlçesi'ne gelen Rus ve Ukraynalı turistler, Kekova'da çıktıkları tekne turunda serin ve bulutlu havaya rağmen denize girdi.

06.11.2017 11:47

Antalya'nın Demre İlçesi'ne gelen Rus ve Ukraynalı turistler, Kekova'da çıktıkları tekne turunda serin ve bulutlu havaya rağmen denize girdi. Demre'ye gelen Rus ve Ukraynalı turistler, Aziz Nikolaos Müzesi ve Myra Antik Kenti'ni gezdikten sonra Çayağzı Limanı'ndan Kekova'ya yat turuna çıktı. Yatla serin ve havada Batık Kenti ve Simena Antik Kenti'ni gezen turistler, fotoğraf ve görüntü çekti. Turistler yat turu yaparken, bazı Demreliler de küçük tekneleriyle denizde gezinti ve balık tutmaya çıktı. Yat, doğal bir liman olan Gökkaya Koyu'nda mola verdiği sırada bazı turistler serin ve bulutlu havaya rağmen kendilerini Akdeniz'in mavi sularına kendilerini bıraktı. Hava sıcaklığının 21, deniz suyu sıcaklığının ise 22-23 derece olduğu denizde yüzen turistler kasım ayında denize girmenin keyfini yaşadı.

Denize girenlerden Rus Alexsandra Skansinky, "Rusya'nın kuzeyinden geldim. Yaşadığı şehirde sıcaklık eksi 12 derece ve her yerde kar vardı. Burada denizin suyunun sıcaklığını görünce yüzmeye karar verdim. Deniz çok temiz ve harikaydı. Benim ülkemde ancak bu sıcaklığı yazın görebilirim. Bu mevsimde denize girmek benim için rüya. Kekova gerçekten bir dünya harikası. Yine geleceğim" dedi.

Moskova'dan gelen Sergey Chehovich de "Kekova'ya çok kez geldim. Dünyanın birçok yerini gezdim. Dünyanın en sıcak insanları Türkiye'de. En sıcak ve en güzel denizi de Kekova'da. Bugün bu mevsimde denize girmek harikaydı benim için. Bu hava bizim yazın bile nadir gördüğümüz bir hava. Türkiye çok harika" diye konuştu.

Antalya Turistlerin Kekova\'da Deniz Keyfi
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Antalya Turistlerin Kekova'da Deniz Keyfi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement