Anton Ferdinand Antalya'ya Geldi - Son Dakika
Güncel

Anton Ferdinand Antalya'ya Geldi

Anton Ferdinand Antalya\'ya Geldi

Medical Park Antalyaspor'un yeni transferi 28 yaşındaki İngiliz futbolcu Anton Ferdinand, Antalya'ya geldi

06.08.2013 18:18

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Medical Park Antalyaspor'un yeni transferi 28 yaşındaki İngiliz futbolcu Anton Ferdinand, Antalya'ya geldi.

Babası Julion, kuzeni Marks Ferdinand ve bazı akrabalarıyla kente gelen Ferdinand'ı Antalya Havalimanı'nda  Medical Park Antalyaspor Genel Müdür Yardımcısı Adem Kart karşıladı.

Ferdinand, daha sonra sağlık kontrolünden geçirilmek üzere Medical Park Antalya Hastanesine götürüldü. Ferdinand, burada gazetecilere yaptığı açıklamada, Medical Park Antalyaspor'a geldiği için mutlu olduğunu söyledi.

Antalya'nın güzel bir kent olduğunu bildiğini ifade eden Ferdinand, " Türkiye'de hangi futbolcuyu biliyorsun ve beğeniyorsun" sorusuna ise "Türkiye'de çok beğendiğim futbolcu Salih Uçan" yanıtını verdi.

İngiltere Süper Lgi'nden geçen sezon düşen Queens Park Rangers'ın savunma oyuncusu Ferdinand, Bursaspor'da geçen yıl kiralık olarak forma giymişti. Kariyerine West Ham United ile başlayan 2008 yılında Sunderland forması da giymişti. Manchester Unitedlı defans oyuncusu Rio Ferdinand'ın kardeşi Anton Ferdinand'ın, bir dönem Beşiktaş forması giyen Les Ferdinand'ın da kuzeni olduğu belirtildi. - Antalya

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Anton Ferdinand Antalya'ya Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement