Boşanma aşamasındaki eşini öldürüp intihara kalkıştı - Son Dakika
Güncel

Boşanma aşamasındaki eşini öldürüp intihara kalkıştı

Boşanma aşamasındaki eşini öldürüp intihara kalkıştı

Arhavi ilçesinde Ender Turhan, boşanma aşamasındaki eşi Hacer Turhan'ı tabanca ile vurarak öldürdü ve intihara teşebbüs etti. Yaralanan Ender Turhan hastanede tedavi altına alındı.

02.02.2024 18:04  Güncelleme: 18:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Artvin'in Arhavi ilçesinde Ender Turhan (30), boşanma aşamasındaki eşi Hacer Turhan'ı (38), tabanca ile vurarak öldürüp, intihara kalkıştı. Yaralanan Ender Turhan, hastanede tedaviye alındı.

ÖNCE EŞİNİ SONRA KENDİNİ VURDU

Olay, saat 14.00 sıralarında ilçenin Musazade Mahallesi'nde meydana geldi. Boşanma aşamasında oldukları öğrenilen Hacer ve Ender Turhan çifti, konuşmak üzere dışarda buluştu. Burada, çift arasında tartışma çıktı. Tartışma sırasında Ender Turhan, yanındaki tabancayı çekip, eşi Hacer Turhan'ı vurduktan sonra, silahın namlusunu bu kez kendi başına dayayıp tetiği çekti.

Arhavi'de Boşanma Aşamasındaki Kadın Tabanca İle Öldürüldü

1 ÖLÜ, 1 AĞIR YARALI

İhbar üzerine bölgeye sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Sağlık ekibinin kontrolünde, Hacer Turhan'ın hayatını kaybettiği belirlendi. Ağır yaralanan Ender Turhan ise Artvin Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Arhavi'de Boşanma Aşamasındaki Kadın Tabanca İle Öldürüldü
Arhavi'de Boşanma Aşamasındaki Kadın Tabanca İle Öldürüldü
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Boşanma aşamasındaki eşini öldürüp intihara kalkıştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • Sami Göksu: Bir insanda irade ve kalekter çok önemli 25 6 Yanıtla
  • Mustafa POLAT: Bir ülkeyi köklerinden ayırırsanız, ağaç gibi kurumaya mahkum edersiniz. Kabul etsek de etmesek de biz Ortadoğu toplumuyuz. Bu demek değil ki biz onlardan geriyiz. Bizde örf adet o kadar değerlidir ki; hukukta hakim kanunda yazılmayan olaylara örf adetlere bakarak karar verir(Hukuk Yaratır). Siyasetçilerin eşitlik özgürlük adına çıkardığı kanunlar bizim toplum yapımızı bozdu. 0 0 Yanıtla
  • XYZ: Bıktık artık bıktık cinayetlerden! Akp hukumettiii durdur artık bu kaosu yetti! 0 0 Yanıtla

Advertisement