ARKADAŞLARIYLA AVA GİDEN AVCI KALP KRİZİ GEÇİRDİ - Son Dakika
Güncel

ARKADAŞLARIYLA AVA GİDEN AVCI KALP KRİZİ GEÇİRDİ

ERZURUM'un Oltu ilçesine bağlı Damarlıtaş Mahallesi'nde arkadaşlarıyla ava giden İskender Kolay (62), kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti.

26.11.2022 21:10  Güncelleme: 21:33

ERZURUM'un Oltu ilçesine bağlı Damarlıtaş Mahallesi'nde arkadaşlarıyla ava giden İskender Kolay (62), kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti. Jandarma ve AFAD ekipleri tarafından araziden alınan Kolay'ın cenazesi ambulansa hastane morguna kaldırıldı.

Olay, bugün Oltu ilçesine 20 kilometre uzaklıktaki Damarlıtaş Mahallesi arazisinde meydana geldi. Trabzon Akçaabat ilçesinden 6 arkadaş Damarlıtaş köyü arazisine avlanmak geldi. Avlanmak için Ayyıldız devlet avlağına giden avcılardan İskender Kolay, kalp krizi geçirdi. İskender Kolay, avlakta hayatını kaybetti. Arkadaşlarının 112 Acil Çağrı Merkezi'ne ihbarı üzerine olay yerine Jandarma Arama Kurtarma (JAK) ve Erzurum Afet ve Acil Durum (AFAD) ekibi sevkedildi. Araziden alınan avcının cenazesini JAK ve AFAD ekipleri bir süre ellerinde taşıdı. Arazili araca konulan cenaze daha sonra karayolunda bekleyen ambulansa alınarak Oltu Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. (DHA)

ARKADAŞLARIYLA AVA GİDEN AVCI KALP KRİZİ GEÇİRDİ
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel ARKADAŞLARIYLA AVA GİDEN AVCI KALP KRİZİ GEÇİRDİ - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement