Asansör Faciasıyla Mahkeme Sorgusu Tamamlanan 6 Kişiden 4'ü Tutuklanırken, 2 Kişi de Serbest... - Son Dakika
Güncel

Asansör Faciasıyla Mahkeme Sorgusu Tamamlanan 6 Kişiden 4'ü Tutuklanırken, 2 Kişi de Serbest...

Asansör Faciasıyla Mahkeme Sorgusu Tamamlanan 6 Kişiden 4\'ü Tutuklanırken, 2 Kişi de Serbest...

Mecidiyeköy'deki Torunlar GYO'ya ait rezidans inşaatında meydana gelen ve 10 işçinin hayatını kaybettiği asansör faciasıyla ilgili olarak tutuklama talebiyle nöbetçi mahkemeye sevk edilen 6 kişiden Adem Akyıldız, Turgay Dalkılıç, Önder Türksoy ve Murat Aytimur birden fazla kişinin ölümüne sebebiyet vermek suçlamasıyla tutuklanırken, asansör firması Geda Major'un ortaklarından Orhan Demirel ile Torunlar GYO Muhasebe Müdürü Metin Karakoç'a ise adli kontrol tedbiri uygulanarak serbest bırakıldı.

11.09.2014 03:13

Mecidiyeköy'deki Torunlar GYO'ya ait rezidans inşaatında meydana gelen ve 10 işçinin hayatını kaybettiği asansör faciasıyla ilgili olarak tutuklama talebiyle nöbetçi mahkemeye sevk edilen 6 kişiden Adem Akyıldız, Turgay Dalkılıç, Önder Türksoy ve Murat Aytimur birden fazla kişinin ölümüne sebebiyet vermek suçlamasıyla tutuklanırken, asansör firması Geda Major'un ortaklarından Orhan Demirel ile Torunlar GYO Muhasebe Müdürü Metin Karakoç'a ise adli kontrol tedbiri uygulanarak serbest bırakıldı. Kararın ardından tutuklanan şüphelilerin yakınlarından bazıları göz yaşlarına hakim olamadı. Serbest bırakılan Torunlar GYO Muhasebe Müdürü Metin Karakoç, adliye çıkışında basın mensuplarının sorularını yanıtsız bırakarak yakınlarıyla birlikte aracına binerek adliyeden ayrıldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Asansör Faciasıyla Mahkeme Sorgusu Tamamlanan 6 Kişiden 4'ü Tutuklanırken, 2 Kişi de Serbest... - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement