Aşk Doktoru Mehmet Coşkundeniz Buyaka' da - Son Dakika
Güncel

Aşk Doktoru Mehmet Coşkundeniz Buyaka' da

Aşk Doktoru Mehmet Coşkundeniz Buyaka\' da

Buyaka ile kültür ve sanata dair ürünleri ziyaretçileri ile buluşturan Nezih, Mehmet Coşkundeniz imza günü etkinliğine ev sahipliği yapıyor.

18.06.2014 10:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aşk Doktoru Mehmet Coşkundeniz, ilk defa gerçek hayattan alınmış "Aşk Uykusu" romanı ile 21 Haziran Cumartesi günü saat 14:00' de Buyaka Nezih'te okurlarıyla buluşuyor.

Anadolu Yakasında kaliteli ve ferah alışverişin adresi Buyaka ile kültür ve sanata dair ürünleri ziyaretçileri ile buluşturan Nezih, Mehmet Coşkundeniz imza günü etkinliğine ev sahipliği yapıyor.

Aşk Doktoru Mehmet Coşkundeniz, ilk defa gerçek hayattan alınmış "Aşk Uykusu" romanı ile 21 Haziran Cumartesi günü saat 14:00' de Buyaka Nezih'te okurlarıyla buluşuyor.

Türkiye'nin ve Anadolu Yakası'nın ilklerinden oluşan seçkin marka karması, teraslı gurme restoranları, özgün mimari yapısı ile ziyaretçilerine farklı bir deneyim yaşatan Buyaka, sosyal ve kültürel etkinlikleriyle de ön plana çıkıyor.

Aşk doktoru Mehmet Coşkundeniz yaşanmış gerçek bir hikâyeden yola çıkarak yazdığı ilk romanında kadınların 'karanlık taraf'ını" dile getiriyor. Şüphe bir kez içine girdi mi insanın, temizlenene kadar korkunç bir mücadele başlar. Hele şüphelenen bir kadınsa bu mücadele bir süre sonra savaşa dönüşür. Ve kadınların kendi içinde verdikleri çetin duygu savaşında her zaman 'karanlık tarafın' kazandığını ilk romanında vurguluyor.

Aşk doktoru Mehmet Coşkundeniz 21 Haziran Cumartesi günü saat 14:00'de Buyaka AVM'de ki Nezih mağazasında ilk romanını okurları için imzalayacak.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Aşk Doktoru Mehmet Coşkundeniz Buyaka' da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement