Atatürk'ün Annesi Zübeyde Hanım, Karşıyaka'daki Kabri Başında Anıldı - Son Dakika
Güncel

Atatürk'ün Annesi Zübeyde Hanım, Karşıyaka'daki Kabri Başında Anıldı

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Zübeyde hanımın kabrine çelenk konulması, saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunması Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'nun eşi Türkegül Kocaoğlu'nun konuşması İzmir'de, "Anneler Günü" nedeniyle, Mustafa Kemal Atatürk'ün annesi Zübeyde Hanım'ın Karşıyaka'daki kabri başında anma töreni düzenlendi.

08.05.2016 18:02

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Zübeyde hanımın kabrine çelenk konulması, saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunması

Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'nun eşi Türkegül Kocaoğlu'nun konuşması İzmir'de, "Anneler Günü" nedeniyle, Mustafa Kemal Atatürk'ün annesi Zübeyde Hanım'ın Karşıyaka'daki kabri başında anma töreni düzenlendi.

Törene katılan, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'nun eşi Türkegül Kocaoğlu, Atatürk'ün annesi Zübeyde Hanım başta olmak üzere tüm annelerin, gününü kutladı.

Kocaoğlu, "Ülkemizde ve yakın coğrafyamızda yaşanan savaş ve çatışmalar nedeniyle anneler her zamankinden daha fazla gözyaşı dökmektedir. Barış, huzur ve evlatlarımızın aydınlık günler görmesi için bütün anneler olarak birbirimize sarılacağız. Bölmeyeceğiz, böldürmeyeceğiz. Çocuklarımıza sevgiyi öğreteceğiz." diye konuştu.

Atatürk\'ün Annesi Zübeyde Hanım, Karşıyaka\'daki Kabri Başında Anıldı
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Atatürk'ün Annesi Zübeyde Hanım, Karşıyaka'daki Kabri Başında Anıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement