Ateş Savaşçıları Yükselişe Geçiyor - Son Dakika
Güncel

Ateş Savaşçıları Yükselişe Geçiyor

Ateş Savaşçıları Yükselişe Geçiyor

Marmara Belediyeler Birliği tarafından organize edilen 'İtfaiye Personeli Görevde Yükselme Eğitimi' başladı.

03.02.2014 11:39  Güncelleme: 11:45

Marmara Belediyeler Birliği tarafından organize edilen 'İtfaiye Personeli Görevde Yükselme Eğitimi' başladı.

Trakya şehirlerinde görevli itfaiye personelini kapsayan programa Tekirdağ Belediyesi, Ağaçören Belediyesi, Beyazköy Belediyesi, Büyükyoncalı Belediyesi, Çorlu Belediyesi, Kapaklı Belediyesi, Karaağaç Belediyesi, Kızılpınar Belediyesi, Şarköy Belediyesi, Ulaş Belediyesi, Uzunköprü Belediyesi personeli katılıyor.

Namık Kemal Üniversitesi Çerkezköy Meslek Yüksek Okulu'nda Marmara Belediyeler Birliği tarafından düzenlenen programda, uzman eğitmenler ve akademisyenler tarafından, itfaiye yönetmeliğinde öngörülen eğitimlerin yanı sıra kişisel gelişim seminerleri de veriliyor.

İTFAİYE ERLERİ ÇAVUŞ, İTFAİYE ÇAVUŞLARI AMİR OLACAK

İtfaiye erleri, İlk Yardım, Tehlikeli Maddeleri Tanıma, İş Yeri Açma ve Çalıştırma Ruhsatlarına İlişkin Yönetmelik, T.C. 1982 Anayasası, Trafik Kazaları ve Kentsel Arama Kurtarma Teknikleri, Olay Komuta Sistemi, Haberleşme, Sevk ve Organizasyon, 3194 Sayılı İmar Kanunu ve İlgili Mevzuat konularında eğitim alacak. Ayrıca Kriz Yönetimi, Üyelik Erdemi, Liderlik, Zaman Yönetimi ve Karar Verme Teknikleri gibi kişisel gelişim seminerlerinin de verildiği eğitimler, 20 Şubat'ta sona erecek. Eğitimlerin ardından, Çerkezköy Meslek Yüksek Okulu himayesinde Marmara Belediyeler Birliği tarafından düzenlenecek sınavın ardından, itfaiye erleri, itfaiye çavuşluğuna; itfaiye çavuşları ise itfaiye amirliğine yükselecek.

Marmara Belediyeler Birliği ve Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, itfaiye eğitimlerinin devam edeceğini belirtirken, "Birliğimizin öncülüğünde, zabıta personeline yönelik, Görevde Yükselme Programı eğitim seminerlerine başladık. Yapılan eğitim seminerleri ile zabıta personelinin işlevsel olarak yapmak zorunda olduğu görevlerin çerçevesini bir kez daha hatırlatmış oluyoruz. Zabıta memurları, eğitim programlarımız sayesinde, sürekli değişkenlik gösteren kanunları takip etme imkanı da buluyor" diye konuştu. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Ateş Savaşçıları Yükselişe Geçiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement