Autodesk Yeni "Tasarım ve Eğlence Yaratım Suitleri"ni Piyasaya Sundu - Son Dakika
Güncel

Autodesk Yeni "Tasarım ve Eğlence Yaratım Suitleri"ni Piyasaya Sundu

Autodesk Yeni "Tasarım ve Eğlence Yaratım Suitleri"ni Piyasaya Sundu

Autodesk, 360 bulut hizmetleriyle mükemmel uyum gösteren, kullanıcılarına simülasyon ve analiz gibi uygulamalar sunan Autodesk 2015 "Tasarım ve Eğlence Yaratım Suitleri"ni piyasaya sundu.

25.04.2014 11:40

3 boyutlu tasarım, mühendislik ve eğlence yazılımlarında dünya liderlerinden Autodesk, Autodesk 360 bulut hizmetleriyle mükemmel uyum gösteren ve güçlü yazılım iyileştirmeleriyle birçok yeni kullanım kolaylığı sunan Autodesk 2015 "Tasarım ve Eğlence Yaratım Suitleri"ni meraklılarıyla buluşturdu. AutoCAD 2015, Building Design Suite, Factory Design Suite gibi yazılımların geliştirilmiş versiyonlarının yer aldığı yeni Suitler, yeni arayüz ve güçlendirilmiş verimlilik araçları sayesinde kullanıcılara tasarım ve dokümantasyon işlemlerinde yepyeni özellikler sunuyor.

Autodesk Türkiye, İsrail ve Kuzey Afrika Bölge Müdürü Taylan Dedeoğlu, "Autodesk birçok farklı avantaj sunduğu ürün portföyünü genişletmeye devam ediyor. 2015 "Tasarım ve Eğlence Yaratım Suitleri'ne yeni eklenen araçlar ve daha da güçlü bulut tabanlı hizmetler ile kesintisiz iş akışları sunuyoruz. Ürünlerimizin 2015 sürümleriyle, üretim ve proje süreçlerinde yer alan herkes, tasarımlarını daha da hızlı gerçekleştirmelerine olanak tanıyan yeni eklemeler ile çalışma imkânı bulacak" şeklinde konuştu.

Autodesk Tasarım ve Eğlence Yaratım Suitleri

Autodesk AutoCAD Design Suite, görselliği artırılmış arayüzüyle, gerçek dünyayı AutoCAD'in ekranına getirmek daha iyi bir bulut desteği sunarken, online haritalar ve diğer lokasyon bilgileriyle çalışmak için daha kolay yöntemler sağlıyor.

Autodesk Building Design Suite, BIM 360 bulut hizmetleriyle daha iyi entegre olurken, güçlendirilmiş nokta bulut yetenekleri ve Autodesk Revit için de sayısız iyileştirme sunuyor. Yazılım ayrıca, görüntüleri zaman çizelgesine dâhil etme, güçlendirilmiş saklı çizgi uygulaması gibi bir dizi Autodesk Revit iyileştirmesi sunuyor.

Autodesk Factory Design Suite, 2 boyutlu AutoCAD çizimlerinden 3 boyutlu fabrika krokilerine kadar iş akışları arasında uyumlu bir geçiş yapabilme imkânı sunuyor. Autodesk Factory Design Suite, "olduğu gibi" tesis yakalamaları için bulut nokta desteği, Fabrika Tasarım verilerinin daha geniş kullanımı ve Factory Design Mobile uygulaması için iyileştirmeler de sunuyor.

Autodesk Infrastructure Design Suite, AutoCAD Civil 3D yazılımında gelişmiş kullanıcı arayüzü, koridor modellemesi için daha büyük esneklik, profil planlarının daha etkin yaratılması, daha iyi üretim taslağı hazırlanması ve uyarlanmış alt-parçaların yaratılmasında daha kolay yöntemler gibi büyük iyileştirmeler sunuyor.

Autodesk Plant Design Suite, AutoCAD Plant 3D yazılımında ağırlık merkezi, malzeme listesi, sabit uzunluklu hat modellemesi, boru tesisatı gibi önemli iyileştirmeler sunuyor.

Autodesk Product Design Suite, sıra dışı modelleme yetenekleri, yeni bir kullanıcı deneyimi ve iş akışı iyileştirmeleri sunuyor.

Bulut hizmetlerine kolay erişim

Mimari, mühendislik, inşaat ve altyapı alanlarındaki kullanıcılar, inşaat projelerinde ortak çalışma ve yönetim için bulut tabanlı bir Yapı Bilgi Modellemesi (BIM) yazılımı olan BIM 360'a kolaylıkla erişerek verimlilik konusundaki önemli iyileştirmeleri deneyimleyebilecekler. Bu alanlara yönelik geliştirilen Suitler, yüksek çözünürlüklü Renderlar'ın etkin bir şekilde yaratılabilmesi için Autodesk 360 Rendering hizmetiyle de entegre çalışıyor.

Üretim ve tasarım artık daha kolay

Üretim sanayisindeki kullanıcılar, mühendis ve sistem tasarımcılarının üretim süreçlerini modellemesi, incelemesi ve optimize etmesine yardımcı olan bulut temelli bir hizmet olan Process Analysis 360 gibi yeni ürün sunumlarına da kolayca erişebiliyor. Bu erişim, diğer özelliklerin de güçlendirilmesiyle büyük ürünler tasarlanabilmesi ve üretilebilmesine olanak sağlıyor. İnşaat mühendislerine altyapı tasarımının erken safhalarında ortak çalıştırma imkânı sunan Autodesk InfraWorks 360 güncellenmiş kullanıcı arayüzü ve daha fazla format desteği içeriyor. Yazılım ayrıca yeni bir uygulama olan Bridge Design for InfraWorks 360'ı da içeriyor.

Autodesk Aboneliği

Autodesk Aboneliği, kullanıcıların ihtiyaç duydukları yazılım ve hizmetleri satın alabilmeleri ve erişebilmeleri için en kolay yöntemi sunuyor. Kullanıcılar, Maintenance Subscription, Desktop Subscription ve Cloud Service Subscription seçeneklerinden birini seçerek en son Autodesk yazılımı sürümlerine, bulut hizmetlerine, teknik destek ve esnek lisans haklarına erişebilme fırsatı yakalıyor.

Maintenance Subscription, Autodesk yazılım ve hizmetlerine yapılan uzun vadeli yatırımı sürdürmenin maliyet açısından en verimli yöntemini sunuyor. Kullandıkça ödeme özelliği sunan Desktop Subscription ise, kullanıcılara aylık, üç aylık ve yıllık olmak üzere üç seçenek sunuyor.

Cloud Service Subscription, kullanıcıların çalışma yöntemleri üzerinde önemli etkiler yaratıyor. Geniş yelpazedeki bulut tabanlı hizmetler sayesinde görselleştirme ve simülasyon süreçleri önemli ölçüde kısalıyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Autodesk Yeni 'Tasarım ve Eğlence Yaratım Suitleri'ni Piyasaya Sundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement