Ankara'ya gelen yabancı heyetlerin ilk gezi durağı olan ve dünyanın her yerinden ziyaretçilerin büyük ilgisini çeken Hamamönü, resmi temaslarda bulunmak üzere Türkiye'ye gelen yabancı heyetlerin de bir numaralı gezi durağı olmaya devam ediyor.
Adalet Bakanlığı'nın misafiri olarak Türkiye'de bulunan Avusturya Adalet Bakanı Beatrix Karl ve beraberindeki heyet, Ankara'nın tarihini yakından tanımak için Hamamönü'nü tercih etti.
Avusturyalı Bakan, Kabakçı Konağı'nda çay içti ve Hamamönü sokaklarında kısa bir gezinti yaptı. Keyifli bir saat geçirdiği Hamamönü hakkında bilgiler alan Karl, Hamamönü'nün restorasyon öncesi ve sonrasına ait fotoğraflarını görünce şaşkınlığını gizleyemeyerek "Altındağ Belediyesi çok başarılı bir iş yapmış" yorumunda bulundu. - ANKARA
Son Dakika › Güncel › Avusturya Adalet Bakanı Karl, Hamamönü'nü Gezdi - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.