Ayanoğlu; Kırk Yılda Yapılan Hizmeti Dört Yılda Yaptık - Son Dakika
Güncel

Ayanoğlu; Kırk Yılda Yapılan Hizmeti Dört Yılda Yaptık

Ayanoğlu; Kırk Yılda Yapılan Hizmeti Dört Yılda Yaptık

Mehmet Beşir Ayanoğlu'nun belediye hizmetleriyle ilgili geçtiğimiz aylarda başlattığı brifing toplantıları devam ediyor.

20.03.2013 08:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mardin Belediye Başkanı Mehmet Beşir Ayanoğlu'nun belediye hizmetleriyle ilgili geçtiğimiz aylarda başlattığı brifing toplantıları devam ediyor. Şu ana kadar binlerce kişiye verilen brifinglerde belediye hizmetleri anlatılırken, katılımcıların görüş öneri ve eleştirileri de hem yazılı hem sözlü olarak alınıyor.

Şeffaf ve hesap verebilir yönetim anlayışları gereği bu toplantılarla Mardin halkına hesap verdiklerini ifade eden Başkan Ayanoğlu; "Şehrimizle ilgili aldığımız kararlarda izlediğimiz politikalarda mutlaka halkımızın görüş ve önerilerini aldık.Yaptıklarımız ya da yapamadıklarımızla ilgili sürekli halkımıza hesap verdik.Yönetime geldiğimiz günden b eri her yıl bu toplantıları rutin olarak devam ettiriyoruz.Toplumun her kesimine yaptıklarımızı anlatıyoruz, görüş ve önerilerini alıyoruz."

Mardin'in hizmetlerin en iyisine layık bir şehir olduğunu söyleyen Başkan Ayanoğlu, "Kırk yılda yapılan hizmetlerin toplamı kadar hizmeti dört yılda yaptık.Yaptığımız yatırımlarla Mardin gerçek anlamıyla bir şehir görünümüne kavuştu.Parklar,sosyal yaşam alanları, spor sahalarıyla Mardin çağdaş bir şehir görünümüne kavuştu.Altyapı çalışmaları, çevre yatırımları ve restorasyon çalışmalarıyla Mardin artık geleceğe güvenle bakan bir şehir. İşadamlarının, şirketlerin, holdinglerin yatırım yapmak için sıraya girdiği bir şehir konumuna geldiysek bunda belediyenin yaptığı çalışmaların büyük bir payı vardır.Göreve geldiğimiz günden beri hizmetlerle Mardin'in gündemini tek başına belirliyorsak bu bizler için büyük bir mutluluk vesilesidir. Mardin halkı hizmetlerin en iyisine layıktır." dedi.

Mardin Belediye Başkanı Mehmet Beşir Ayanoğlu bir aydır süren brifing serisiyle; Sivil Toplum Kuruluşları, Dernekler, Vakıflar, Odalar, Meslek Grupları, sendikalar, kanaat önderleri, kamı kurum kuruluşlarının amirleri ve çalışanlarına belediye hizmetleriyle ilgili bilgi veriyor.

Brifing toplantılarında göreve geldiği günden beri yaptığı hizmetleri slayt eşliğinde anlatan Başkan Ayanoğlu, halkın ve toplum kesimlerinin desteği olmadan başarılı bir hizmet ortaya konamayacağını söyleyerek; "Halkımıza derdimizi anlatıyoruz, icraatlarımızı anlatıyoruz. Gelen ödenekler ve bu ödeneklerin nerelere harcandığı konusunda hesap veriyoruz. Yaptığımız hizmetleri anlatıyoruz. Daha iyi nasıl hizmet ederiz diye gelen konuklarımızın görüş ve önerilerini dinliyoruz. Halkın ve toplum yönetimlerinin desteğini almayan hesap vermeyen yönetimler başarılı olamaz. Bu brifing toplantılarıyla halkımıza hesap veriyoruz." dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Ayanoğlu; Kırk Yılda Yapılan Hizmeti Dört Yılda Yaptık - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement