Ayasofya'da 252 Hatim Programı Düzenlendi - Son Dakika
Güncel

Ayasofya'da 252 Hatim Programı Düzenlendi

Ayasofya\'da 252 Hatim Programı Düzenlendi

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kapsamında Ayasofya-i Kebir Cami-i Şerifi'nde düzenlenen '252 Hatim' programında FETÖ'nün darbe girişiminde hayatını kaybeden 252 şehit için dua edildi. Programa İstanbul Valisi, İstanbul Emniyet Müdürü, askeri yetkililer ve çok sayıda kişi katıldı. Ayrıca, Fatih Camisi, Yeni Cami ve Eyüpsultan Camisi'nde de hatim programları düzenlendi ve tüm camilerde öğle namazı öncesi şehitlerin ruhu için Kur'an-ı Kerim okundu.

15.07.2023 15:32  Güncelleme: 15:33

"15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü" kapsamında Ayasofya-i Kebir Cami-i Şerifi'nde "252 Hatim" programı düzenlenerek şehitler için dua edildi.

İstanbul Valiliği ve İstanbul Vakıflar 1. Bölge Müdürlüğü işbirliğinde düzenlenen programda FETÖ'nün 15 Temmuz 2016'daki darbe girişiminde hayatlarını kaybeden 252 şehit anıldı.

İstanbul Müftüsü Safi Arpaguş'un dua ettiği programa, İstanbul Valisi Davut Gül, İstanbul Emniyet Müdürü Zafer Aktaş ile askeri yetkililer, İl Kültür ve Turizm Müdürü Coşkun Yılmaz, 15 Temmuz Derneği Başkanı İsmail Hakkı Turunç ve çok sayıda kişi katıldı.

Öte yandan, Fatih Camisi, Yeni Cami ve Eyüpsultan Camisi'nde de 15 Temmuz şehitleri için hatim programları düzenlenirken Diyanet İşleri Başkanlığınca öğle namazı öncesi tüm camilerde, şehitlerin ruhu için Kur'an-ı Kerim okundu.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Ayasofya'da 252 Hatim Programı Düzenlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement