Aydın Kazada Ölen Evli Çift Toprağa Verildi - Son Dakika
Son Dakika Logo

Aydın Kazada Ölen Evli Çift Toprağa Verildi

08.09.2018 16:25

Kazada ölen evli çift toprağa verildiUŞAK'ta şarampole yuvarlanan otomobilde ölen İsmail Elbir (49) ve eşi Ebru Elbir(45), memleketleri Aydın'da gözyaşları arasında yan yana toprağa verildi.

Kazada ölen evli çift toprağa verildi

UŞAK'ta şarampole yuvarlanan otomobilde ölen İsmail Elbir (49) ve eşi Ebru Elbir(45), memleketleri Aydın'da gözyaşları arasında yan yana toprağa verildi. Yoğun bakımda olan çiftin oğlu üniversite öğrencisi 19 yaşındaki Zorbey Elbir'in ise tedavisinin sürdüğü öğrenildi.

Kaza, dün (cuma) saat 09.30 sıralarında, Uşak- Ankara karayolunda meydana geldi. İsmail Elbir, eşi Ebru Elbir ve üniversite 2'inci sınıf öğrencisi olan oğlu Zorbey Elbir ile birlikte Aydın'dan Eskişehir'e gitmek için yola çıktı. İsmail Elbir 35 JR 564 plakalı otomobili kullanırken, Banaz ilçesi yakınlarında henüz belirlenemeyen bir nedenle direksiyon hakimiyetini kaybetti. Yoldan çıkan otomobil, şarampole yuvarlandı. Otomobilin hurdaya döndüğü kazada İsmail Elbir ve eşi Ebru Elbir yaşamını yitirirken, çiftin oğlu Zorbey Elbir ise ağır yaralandı. Uşak Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Zorbey Elbir'in tedavisini sürdüğü bildirildi.

YAN YANA TOPRAĞA VERİLDİ

Kazada yaşamını yitiren İsmail Elbir ve eşi Ebru Elbir'in cenazeleri, bu sabah Aydın'a getirildi. Evlerinin önünde helallik alınan çiftin cenazesi, daha sonra Bey Camii'ne götürüldü. Öğlende düzenlenen cenaze töreninde, İsmail Elbir'in AK Parti Aydın İl Yönetim Kurulu Üyesi olan ağabeyi Hüsnü Elbir, gözyaşlarına hakim olamadı. Hüsnü Elbir, çevredekilerin desteğiyle ayakta durdu. Cenaze törenine AK Parti Aydın İl Başkanı Ömer Özmen'in de aralarında bulunduğu çok sayıda kişi katıldı. Kılınan cenaze namazı sonrası çift, Kemer Mezarlığı'nda gözyaşları arasında yan yana toprağa verildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Aydın Kazada Ölen Evli Çift Toprağa Verildi - Son Dakika


Advertisement