Aydınspor 1923'tü Metincan İpleri Kopardı - Son Dakika
Güncel

Aydınspor 1923'tü Metincan İpleri Kopardı

Aydınspor 1923\'tü Metincan İpleri Kopardı

SPOR Toto 2'nci Ligi Kırmızı Grup ekiplerinden Aydınspor 1923'te alacaklarını tahsil edemediğini öne sürerek Futbol Federasyonu'na başvurduğu için süresiz kadro dışı bırakılan orta saha oyuncusu Metincan Cici, takımıyla ipleri kopardı.

17.11.2016 13:58

SPOR Toto 2'nci Ligi Kırmızı Grup ekiplerinden Aydınspor 1923'te alacaklarını tahsil edemediğini öne sürerek Futbol Federasyonu'na başvurduğu için süresiz kadro dışı bırakılan orta saha oyuncusu Metincan Cici, takımıyla ipleri kopardı.

Devre arasında Aydın'dan ayrılacağını açıklayan 21 yaşındaki Metincan, hakkının yendiğini söyledi, "Takım için elimden geleni yapıyordum. Çok çalışmama rağmen forma şansı da bulamadım. Bana haksızlık ettiler, artık geri dönüşüm yok" dedi.

Türkiye 1'inci Lig takımlarıyla görüşmelere başladığını da açıklayan Metincan, "Hangi takıma gideceğim belli değil. Şu an 15 günlük rapor aldım. Döndüğümde altyapıda idmanlarımı sürdüreceğim. Benim egom yok, idman olduktan sonra her yerde çalışmalarımı sürdürürüm" diye konuştu. Metincan'ın Boluspor ve Giresunspor ile temasta olduğu öğrenildi.

Aydınspor 1923'e geçen sezon Çankırıspor'dan transfer olan Metincan, siyah beyazlı formayı 38 resmi maçta giydi, 8 gol attı.

- Aydın

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Aydınspor 1923'tü Metincan İpleri Kopardı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement