Aydınspor 1923'ün Tek Adayı Atay: Yönetimimiz Şeffaf Olacak - Son Dakika
Güncel

Aydınspor 1923'ün Tek Adayı Atay: Yönetimimiz Şeffaf Olacak

Aydınspor 1923\'ün Tek Adayı Atay: Yönetimimiz Şeffaf Olacak

Aydınspor 1923'te 24 Haziran'daki olağanüstü genel kurula tek aday olarak girmesi beklenen CHP Aydın Milletvekili Mehmet Fatih Atay, şeffaf bir yönetim anlayışı ile hareket ettiklerini söyledi.

22.06.2015 14:02

Aydınspor 1923'te 24 Haziran'daki olağanüstü genel kurula tek aday olarak girmesi beklenen CHP Aydın Milletvekili Mehmet Fatih Atay, şeffaf bir yönetim anlayışı ile hareket ettiklerini söyledi. Atay, yönetimde yapacakları bütün çalışmaların Aydın kamuoyunun gözü önünde olacağını anlattı.

Fatih Atay, yeni dönemde herkesin kulübün çıkarı için her türlü öneride bulunabileceğini ifade ederken, "Herkes insan yerine konulup dinlenecek, en iyi, en faydalı işlem yapılacak. Aydınspor 1923 için yeni bir sayfa açacağız" dedi.

Eski yönetimlere teşekkür eden Mehmet Fatih Atay, "Yeni bir anlayışla Aydınspor 1923'ü kalkındıracak adımlar atacağız" diye konuştu.

Milletvekili Atay'ın adaylığının gündeme gelmesi taraftarı da sevindirdi. Taraftarlar sosyal medyada yayınladıkları mesajlarda Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'na kulübü güvensiz ellere teslim etmediği için teşekkür etti. Atay'dan önce geçen sezon kısa bir dönem başkanlık yaşan Şahin Kaya'nın adı başkanlık için geçiyordu. Kaya, Atay'ın adaylığı nedeniyle yarıştan çekildi. - Aydın

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Aydınspor 1923'ün Tek Adayı Atay: Yönetimimiz Şeffaf Olacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement