Aylin Aslım 4 Eylülde Side'de - Son Dakika
Güncel

Aylin Aslım 4 Eylülde Side'de

Aylin Aslım 4 Eylülde Side\'de

Rock müziğin etkileyici seslerinden Aylin Aslım, 4 Eylül 2013, Çarşamba akşamı Apollon Tapınağı'nda!

03.09.2013 19:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aylin Aslım, sevilen şarkılarını bu kez, Side 13. Uluslararası Kültür ve Sanat Festivali kapsamında Side'deki müzikseverler için söyleyecek!

Mart 2013'te büyük beğeni toplayan dördüncü stüdyo albümü "Zümrüdüanka"yı yayınlayan Aylin Aslım; Side 13. Uluslararası Kültür ve Sanat Festivali'nin 2. gününde Apollon Tapınağı'nda sevenleriyle buluşacak. Aslım, 4 Eylül 2013, Çarşamba akşamı saat 21:30'da gerçekleşecek konserde, son albümünün ses getiren "İki Zavallı Kuş", "Hasret", "Ölünür De", "Zümrüdüanka" gibi şarkılarının yanı sıra; eski albümlerinden, "Senin Gibi", "Dört Gün Dört Gece", "Gülyabani", "Ben Kalendermeşrebim", "Ahh", "Sen Mi" gibi çok sevilen şarkılarını da seslendirecek.

Almanya'da dünyaya gelen Aylin Aslım, ilk çıkışını 1996'da beş kızdan oluşan Zeytin adlı rock grubuyla yaptı. İlk albümü "Gelgit"i 2000 yılında piyasaya çıkaran sanatçı, "Gülyabani" ve "Canını Seven Kaçsın" albümlerinin ardından, dördüncü stüdyo albümü "Zümrüdüanka"yı Mart 2013'te piyasaya çıkardı. Toplam sekiz şarkının yer aldığı albümde; Aylin Aslım, "İki Zavallı Kuş" şarkısında Teoman'la, "Af"ta ise Cem Adrian'la düet yapıyor.

2000 yılında Side Belediye Başkanı A. Kadir Uçar tarafından başlatılan, EFA (Avrupa Festivaller Birliği) üyesi Side Uluslararası Kültür ve Sanat Festivali, Türkiye'nin ve dünyanın saygın festivalleri arasında yer alıyor. 3 – 14 Eylül 2013 tarihleri arasında gerçekleşecek olan Side 13. Uluslararası Kültür ve Sanat Festivali; dünya çapında sanatçı ve grupları, önceki yıllarda olduğu gibi yine bu yıl da Side'de ücretsiz olarak sanatseverlerle buluşturacak.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Aylin Aslım 4 Eylülde Side'de - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement