Ayşenur Arslan'ın İşine Son Verildi! - Son Dakika
Güncel

Ayşenur Arslan'ın İşine Son Verildi!

Ayşenur Arslan\'ın İşine Son Verildi!

CNN Türk'teki 'Medya Mahallesi' programı ile program sahibi Ayşenur Arslan'ın akibeti belli oldu.

11.02.2013 15:45  Güncelleme: 16:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CNNTürk'te Akif Beki ile Medya Mahallesi programını sunan Ayşenur Arslan, Cumhuriyet Gazetesi'ne verdiği röportaj sonrasında işine son verildi.

CNNTÜRK GENEL MÜDÜRÜ DOĞRULADI

Ayşenur Arslan'ın verdiği röportajda program ortağı Akif Beki hakkındaki sözleri nedeniyle, Medya Mahallesi'nin yayınına son verildi.. Günlerdir programın akıbetine yönelik CNN Türk yönetiminin tavrı merak ediliyordu. CNN Türk haftalık yayın akışına Medya Mahallesi'ni koymadı. CNN TÜRK Genel Müdürü Barış Tünay, ayrılık kararını doğruladı.

AYŞENUR ARSLAN'I İŞİNDEN EDEN RÖPORTAJ

Arslan, Cumhuriyet Gazetesi'ne verdiği mülakatta, "Akif Beki'yle program yapmama şansınız var mıydı, diye sormayacağım, saflık olur. Ben, sinirlerinizin bozulacağını bildiğiniz halde neden kabul ettiğinizi merak ediyorum; geçiminiz bu işe bağlı olduğundan mı, her şeye rağmen laf söylemeye devam etmek gerektiği inancından mı?" sorusuna şöyle cevap vermişti;

"Bunların hepsi ve hiçbiri. Aslında bana o dönem, çok açık şekilde Medya Mahallesi bitti deyip başka şeyler önerdiler. 'Yapmam' dedim. O zaman CNN Türk'teki varlığımın gereksizleşeceği söylendi. 'Tamam' dedim. Yani işsizliği, ekrandan uzak kalmayı göze almıştım. Programın iki kişilik hali de bundan sonra ortaya çıktı.

Programa çıkmadan sekiz gün önce Akif Beki ismi geldi. Onunla ilgili çok bilgim yoktu, bir iki kere program yapmıştık, o kadar. Ekrana çıkabileceğim isim olabilir diye düşünmüştüm."

(samanyoluhaber)

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel Ayşenur Arslan'ın İşine Son Verildi! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement