Babaları Öldürülünce Aileye Devlet Sahip Çıktı - Son Dakika
Güncel

Babaları Öldürülünce Aileye Devlet Sahip Çıktı

Babaları Öldürülünce Aileye Devlet Sahip Çıktı

Adana'da 23 bin lira borç verdiği arkadaşı tarafından öldürülünce bebeğini düşüren ve 7 çocuğu perişan olan aileye devlet yardım eli uzattı.

29.01.2013 09:52  Güncelleme: 10:21

Adana'da 23 bin lira borç verdiği arkadaşı tarafından öldürülünce 3 aylık bebeğini düşüren ve 7 çocuğu perişan olan aileye devlet yardım eli uzattı.

4 Ocak 2013 tarihinde merkez Karaisalı ilçesine bağlı Bekirli köyünde motosikletiyle seyir halindeki bir kişi, ormanlık alanda bir şahsın yerde yattığını gördü. Yanına gittiği kişinin silahla vurulmuş olduğunu fark eden motosiklet sürücüsü, jandarma ve 112 Acil Servis'i aradı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, şahsın hayatını kaybettiğini belirledi. Jandarma ekipleri, ölen şahsın mal alım satıyla uğraşan 7 çocuk babası Seyithan Dağ (34) olduğunu belirledi. Çalışmalarını sürdüren jandarma, Dağ'ı öldüren şahsın 23 bin lira borcu olan arkadaşı Cumali D. olduğunu tespit etti. Zanlı, yakalanarak tutuklandı.

Kocasının ölüm haberini almanın üzüntüsüyle 3 aylık bebeğini düşüren ve 7 çocuğuyla perişan Ayhan Dağ'ın (33), çığlığını devlet duydu. Dağ'nı zor durumda olduğunu öğrenen Adana Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü aileye uzman ekibini göndererek inceleme başlattı. Yapılan incelemede aileye acil 2 bin 500 lira para yardımı yapılmasına karar verildi. Ayrıca Ayhan Dağ'a dul maaşı verilmesi için çalışma başlatıldı. Okuyan 5 çocuğa ise öğrenci maaşı bağlanması için çalışma başlatıldı.

Bu durum karşısında çok sevinen Dağ, "Allah devletimize zeval vermesin. Onların sayesinde ayakta kalacağım. Yoksa ben 7 çocukla tek başıma ne yapardım" dedi. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Babaları Öldürülünce Aileye Devlet Sahip Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement