BAE Ankara Büyükelçiliği ve Deniz Feneri Derneği, Adıyaman'daki ihtiyaç sahibi ailelere gıda yardımı yaptı - Son Dakika
Güncel

BAE Ankara Büyükelçiliği ve Deniz Feneri Derneği, Adıyaman'daki ihtiyaç sahibi ailelere gıda yardımı yaptı

BAE Ankara Büyükelçiliği ve Deniz Feneri Derneği, Adıyaman\'daki ihtiyaç sahibi ailelere gıda yardımı yaptı

BAE Ankara Büyükelçiliği ve Deniz Feneri Derneği işbirliğinde, Adıyaman'da 500 ihtiyaç sahibi aileye gıda kolisi dağıtıldı. Yardım kolileri, Altınşehir Mahallesi'ndeki K4 konteyner kente getirilerek ailelere teslim edildi. Yardım çalışmalarının devam ettiği belirtilirken, BAE Ankara Büyükelçiliği, BAE Kızılayı ve diğer kardeş kuruluşlara teşekkür edildi.

06.04.2024 16:56

Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) Ankara Büyükelçiliği, BAE Kızılayı ve Deniz Feneri Derneği işbirliğinde Adıyaman'daki 500 ihtiyaç sahibi aileye gıda kolisi dağıtıldı.

BAE Ankara Büyükelçiliğince temin edilen 500 yardım kolisi, Altınşehir Mahallesi'ndeki K4 konteyner kente getirildi.

Yardım kolileri, burada ailelere teslim edilirken, bazı yaşlı ve engellilerin kaldıkları konteynerlere götürülerek teslim edildi.

Deniz Feneri Derneği Ankara Şube Müdürü Musa Balkan, AA muhabirine, BAE Ankara Büyükelçiliği ve BAE Kızılayı işbirliğinde yıllardır yardım çalışmalarının devam ettiğini söyledi.

Bu kapsamda kentte belirlenen 500 aileye gıda yardımında bulunduklarını aktaran Balkan, "Bu emanetlerin hak sahiplerine ulaştırılması noktasında kardeşlerimizi yalnız bırakmayan başta BAE Ankara Büyükelçiliğine, BAE Kızılayına ve sahadaki aksiyonumuzu alma noktasında bize katkı sağlayan tüm kardeş kuruluşlarımıza, teşekkür ve şükranlarımızı arz ediyoruz." dedi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel BAE Ankara Büyükelçiliği ve Deniz Feneri Derneği, Adıyaman'daki ihtiyaç sahibi ailelere gıda yardımı yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement