Bağımsız Aday Aydagül, Beşiktaş'ta Çocuklarla Bir Araya Geldi - Son Dakika
Güncel

Bağımsız Aday Aydagül, Beşiktaş'ta Çocuklarla Bir Araya Geldi

Bağımsız Aday Aydagül, Beşiktaş\'ta Çocuklarla Bir Araya Geldi

İstanbul 2. Bölge Bağımsız Milletvekili Adayı Batuhan Aydagül, Beşiktaş’ta #hayalimdekiokul etkinliği kapsamında anne, babalar ve çocuklarla bir araya geldi.

23.04.2015 22:53

İstanbul 2. Bölge Bağımsız Milletvekili Adayı Batuhan Aydagül, Beşiktaş'ta #hayalimdekiokul etkinliği kapsamında anne, babalar ve çocuklarla bir araya geldi.

İstanbul 2. Bölge Bağımsız Milletvekili Adayı Batuhan Aydagül, Beşiktaş Atatürk Meydanı'nda 23 Nisan'da anne, babalar ve çocuklarla bir araya geldi. Türkiye'nin eğitim sorunlarını çözmek için Meclis'e girmeyi hedefleyen Aydagül, en büyük amacının çocukların ve anne babaların hayalindeki okulları Meclis'te gerçekleştirmek olduğunu ve bu etkinliği de bu kapsamda düzenlediklerini söyledi. Siyasi kararlar alınırken, halkın istek ve ihtiyaçlarının temel alınması gerektiğini vurgulayan Aydagül, kendi hayalinin ise her çocuğun kendi mahallesindeki okulda iyi eğitim alabilmesi olduğunu ifade etti.

#hayalimdekiokul etkinliğinde çocuklar, hayallerindeki okulları yazarak ve çizerek anlattılar ve etkinlikteki panolarda sergilediler. Yüzlerce kişinin katıldığı #hayalimdekiokul etkinliğinde, katılımcılar, önümüzdeki seçimler ve eğitim hakkında, Batuhan Aydagül'le sohbet etme fırsatı da buldular.

#hayalimdekiokul projesi, sosyal medyada da büyük yankı buldu. Binlerce internet kullanıcısı twitter ve facebook üzerinden #hayalimdekiokul etiketiyle, hayallerindeki okulları paylaştı. Bu kampanya sosyal medyada 26 Nisan'a dek devam edecek. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Bağımsız Aday Aydagül, Beşiktaş'ta Çocuklarla Bir Araya Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement