Bahçelievler'de Tekel Bayisine Saldırı: Dükkan Sahibi Yaralandı - Son Dakika
Güncel

Bahçelievler'de Tekel Bayisine Saldırı: Dükkan Sahibi Yaralandı

Bahçelievler'de bir tekel bayisine yüzü maskeli bir kişi silahla saldırdı. Saldırı sonucunda dükkan sahibi Tayfun K. elinden yaralandı. Şüpheli olay yerinden kaçarken, polis kaçan şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı. Saldırı anı güvenlik kamerasına yansıdı.

04.02.2024 09:38  Güncelleme: 08:56

Bahçelievler'de Tekel bayisine gelen yüzü maskeli kişi, dükkan sahibi Tayfun K.'ye silahla ateş ederek kaçtı. Tayfun K., saldırıda elinden yaralandı. Polisler, kaçan şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı.

ATEŞ EDİP KAÇTI

Saat 01.00 sıralarında, Soğanlı Mahallesi Ferhat Sokak'ta bulunan Tekel bayisine, iş yeri sahibi Tayfun K.'nın içeride oturduğu sırada yüzü maskeli bir kişi, dükkana girip silahla ateş etmeye başladı. Olay yerine otomobille geldiği belirlenen şüpheli, aracına binerek olay yerinden uzaklaştı.

KURŞUN YÜZÜNÜ SIYIRDI

Tayfun K.'nin şans eseri bir kurşun yüzünü sıyırırken, diğer kurşun ise yüzünü koruduğu sırada eline isabet etti. Elinden yaralanan Tayfun K., olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı. Polis, kaçan şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı.

Tekel bayisine silahlı saldırı! Kurşun yağdırıp ortadan kayboldu
Tekel bayisine silahlı saldırı! Kurşun yağdırıp ortadan kayboldu
Bahçelievler\'de Tekel Bayisine Saldırı: Dükkan Sahibi Yaralandı
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bahçelievler'de Tekel Bayisine Saldırı: Dükkan Sahibi Yaralandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Emr Srsh: Yaw arkadaş anladık laik bir devletsiniz ama bilimsel olarak içkinin insan sağlığına zararı çok.yöneticilere sesleniyorum kaldırın bu tekel bayileri eğer gerçekten milletinizi düşünüyorsanız... 1 12 Yanıtla

Advertisement