Bakan Ergün: 'ihtilal İyi Bir Şey Değil, Kupaların Boyutları Bile Küçülüyor" - Son Dakika
Son Dakika Logo
Güncel

Bakan Ergün: 'ihtilal İyi Bir Şey Değil, Kupaların Boyutları Bile Küçülüyor"

Bakan Ergün: \'ihtilal İyi Bir Şey Değil, Kupaların Boyutları Bile Küçülüyor"
02.11.2011 19:12

Trabzonspor müzesini ziyaret eden Sanayi ve Teknoloji Bakanı Nihat Ergün, müzedeki diğer Cumhurbaşkanlığı Kupaları'na oranla küçük olan kupanın Kenan Evren döneminde verildiğini öğrenince, 'Bakın ihtilal iyi bir şey değil, kupaların bile boyutları küçülüyor " dedi.

Trabzonspor müzesini ziyaret eden Sanayi ve Teknoloji Bakanı Nihat Ergün, müzedeki diğer Cumhurbaşkanlığı Kupaları'na oranla küçük olan kupanın Kenan Evren döneminde verildiğini öğrenince, 'Bakın ihtilal iyi bir şey değil, kupaların bile boyutları küçülüyor " dedi. Başkan Sadri Şener de, aynı zamanda TFF Denetleme Kurulu Başkanı da olan THY Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Topçu'ya, '7. kupanın yerini hazırladık, kararınızı bekliyoruzö diyerek takıldı.

Trabzon ? Kocaeli arası direkt sefer başlatan Türk Havayolları'nın ilk uçuşuyla Kocaeli'nden Trabzon'a gelen Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Nihat Ergün, beraberindeki Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık ve THY Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Topçu'yla birlikte Trabzonspor Şamil Ekinci Müzesini ziyaret etti. Yetkililerden bilgi alan Ergün, kupaları tek tek inceledi. Ergün, daha sonra müzeye gelen Başkan Sadri Şener, Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Feviz Gümrükçüoğlu ve Kocaeli Üniversitesi Rektörü Sezer Şener Komsuoğlu ile birlikte müzeyi gezdi.

ERGÜN'DEN İHTİLAL VURGUSU

Yeni yapılan müzeyi beğenen Bakan Ergün, günümüzde verilmeyen Cumhurbaşkanlığı Kupaları'nı özel olarak inceledi. Boyutları oldukça büyük olan kupaların yanında küçük bir kupa gören Ergün, 'Bu neden diğerlerinden küçük'ö diye sorunca müze sorumlusu, 'Bu kupa Kenan Evren döneminde verildi. Küçük bir kupa verilmesini istemişö dedi. Bunun üzerine Ergün, 'Bakın ihtilal iyi bir şey değil, kupaların bile boyutları küçülüyorö diye açıklama yaptı.

BAŞKAN ŞENER'DEN TOPÇU'YA, 'DENETLEME KURALI KUPAYI BİZE VERECEKö

Başkan Şener Şener, kendisine, 'Tüm kupalarınız bu kadar mı'ö diye takılan aynı zamanda TFF Denetleme Kurulu Başkanı da olan THY Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Topçu'ya, 7. kupa için hazırlanan sütunu göstererek, 'Şu arkada gördüğünüz yere 7. kupa gelecekö dedi. Bu sırada Topçu gülünce Başkan Şener, 'Bunda ne var gülünecek' Sayın Denetleme Kurulu Başkanımız kupayı bize verecek. Bütün ümidimiz sensinö dedi. Topçu da, denetleme kurulu olarak da konuyla ilgili henüz karar vermediklerini söyledi.

SARI ? MAVİ TONLARDAKİ KRAVAT ESPRİ KONUSU OLDU

Daha sonra Başkan Şener, Hamdi Topçu'ya sarı ve mavi tonlardaki kravatından dolayı takılarak, 'Sayın Bakanım, Trabzon'a geldiği kravata bakar mısınız'ö diyerek esprili bir şekilde eleştirdi. Bunun üzerine de Topçu, 'Belki Aziz Yıldırım hediye etmiştir. Siz de hediye edin, sizinkini takayımö dedi. Başkan Sadri Şener de, 'Haklısınız, hemen bir tane hediye edeceğizö diye konuştu. Bakan Ergün çıkışta, Trabzonspor'un yeni müzesini çok beğendiğini söyledi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bakan Ergün: 'ihtilal İyi Bir Şey Değil, Kupaların Boyutları Bile Küçülüyor' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement