Bakan Eroğlu Kardeşini Toprağa Verdi - Son Dakika
Güncel

Bakan Eroğlu Kardeşini Toprağa Verdi

Bakan Eroğlu Kardeşini Toprağa Verdi

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu'nun dün vefat eden kardeşi 59 yaşındaki Ahmet Eroğlu, memleketi Afyonkarahisar'ın Şuhut İlçesi'nde toprağa verildi.

19.08.2011 16:02

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu'nun dün vefat eden kardeşi 59 yaşındaki Ahmet Eroğlu, memleketi Afyonkarahisar'ın Şuhut İlçesi'nde toprağa verildi. Cenaze törenine Bakan Eroğlu'nun yanı sıra, Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım ile Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar da katıldı.

Damar tıkanıklığına bağlı kısmi felç geçiren ve 6 gündür tedavi gördüğü Afyonkarahisar Özel Park Hastanesi'nde dün yaşamını yitiren Ahmet Eroğlu'nun cenazesi, bugün önce Şuhut'taki evine getirildi. Burada yakınlarından helallik alınmasından sonra cenaze, namazın kılınacağı Ulu Camii'ne getirildi. Evinde taziyeleri kabul eden Bakan Eroğlu, törene katılan Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar ile camiye kadar yürüyerek gitti.

Camide düzenlenen cenaze törenine, Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, CHP Afyonkarahisar Milletvekili Ahmet Topbaş, AK Parti Çorum Milletvekili Salim Uslu, Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu, Afyonkarahisar Belediye Başkanı AK Partili Burhanettin Çoban, Şuhut Kaymakamı Eyüp Çalışır, Afyonkarahisar Garnizon Komutanı Tuğgeneral Veli Yıldırım, Ak Parti İl Başkanı Mehmet Zeybek, Ahmet Eroğlu'nun babası İbrahim Eroğlu ve çocukları İbrahim, Umut ve Türker Eroğlu, işadamları, protokol üyeleri, siyasi parti temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

3 BAKAN TABUTU TAŞIDI

Afyonkarahisar İl Müftüsü Mustafa Kaya'nın kıldırdığı cenaze namazında Bakanlar Eroğlu, Yıldırım ve Bayraktar ile Ahmet Eroğlu'nun 3 oğlu, en önde saf tuttu. Namaz sırasında Eroğlu'nun çocukları gözyaşlarına hakim olamadı. Helallik istenmesinin ardından Ahmet Eroğlu'nun tabutunu, 3 bakan caminin çıkışına kadar taşıdı. Bakan Yıldırım ve Bayraktar burada ayrılırken, Bakan Eroğlu ise mezarlığa gitti. Okunan duaların ardından Ahmet Eroğlu'nun cenazesi, yakınlarının gözyaşları arasında toprağa verildi.

BAKANIN DOĞUM GÜNÜNDE ÖLDÜ

Kardeşini kaybettiği 18 Ağustos tarihinin, aynı zamanda Bakan Eroğlu'nun doğum günü olduğu ortaya çıktı. 18 Ağustos 1948 tarihinde dünyaya gelen Veysel Eroğlu, doğum gününde kardeşinin ölüm acısını yaşadı. - Afyon/ Suhut

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bakan Eroğlu Kardeşini Toprağa Verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement