Bakan Eroğlu'nun 1 Milyon 643 Bin TL'lik "Olur" Talimatı - Son Dakika
Güncel

Bakan Eroğlu'nun 1 Milyon 643 Bin TL'lik "Olur" Talimatı

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu’nun talimatlarıyla Antalya-Alanya Obaçayı Barajı’nın kamulaştırma işlemlerine başlanıyor.

08.12.2015 12:21

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu'nun talimatlarıyla Antalya- Alanya Obaçayı Barajı'nın kamulaştırma işlemlerine başlanıyor.

Alanya Obaçayı Barajı'nın kamulaştırma işlemlerinin yapılabilmesi maksadıyla gerekli kamu yararı kararı için düzenlenen olur, Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu tarafından kendisine sunulduğu gün imzalandı. Bakan Prof. Dr. Veysel Eroğlu tarafından kamulaştırma yapılabilmesi için olur verilen Alanya Obaçayı Barajı'nın hizmete açılması ile Alanya ilçesi ve ilçeye bağlı Oba ve Mahmutlar beldelerinin arazileri ile çok sayıda turizm tesisi taşkın zararlarından korunacak.

1 Milyon 643 Bin TL'ye mal olacak projenin en kısa zamanda bitirilip hizmete alınacağı bildirildi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Bakan Eroğlu'nun 1 Milyon 643 Bin TL'lik 'Olur' Talimatı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement