Bakan İşler, Kazak Sanatçı Sultanbekov ile Bir Araya Geldi - Son Dakika
Güncel

Bakan İşler, Kazak Sanatçı Sultanbekov ile Bir Araya Geldi

Bakan İşler, Kazak Sanatçı Sultanbekov ile Bir Araya Geldi

Başbakan Yardımcısı İşler ve Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, 'Dombra' şarkısı ile tanınan Kazak sanatçı Arslanbek Sultanbekov ile bir araya geldi.

22.03.2014 08:28  Güncelleme: 08:33

Eskişehir 2013 Türk Dünyası Kültür Başkentliği’nin Tataristan’ın Kazan kentine devredilmesi münasebetiyle düzenlenen törene katılmak üzere Eskişehir’e gelen ve Türkiye gündemine AK Parti’nin yerel seçim şarkısı olarak kullanılarak telif hakkı tartışmalarının yaşandığı ‘Dombra’ şarkısının bestecisi ve söz yazarı Arslanbek Sultanbekov, Başbakan Yardımcısı İşler’in, tören programından ayrılması sırasında bir araya geldi. Sultanbekov’a, kendisini dinlemekten çok memnun olduğunu söyleyen İşler Dombra şarkısı ile ilgili olarak, “Çok teşekkür ediyorum, çok güzel söylüyorsunuz. Türkiye’de çok meşhur oldu bu şarkı” dedi.

Bu sırada Milli Eğitim Bakanı Prof. Dr. Nabi Avcı da Sultanbekov’u tebrik etti.

Başbakan Yardımcısı İşler ve Bakan Avcı’ya teşekkür eden Sultanbekov, “Büyük olsun Türkiye, yaşasın Türkiye” diye konuştu.

Türk Dünyası Kültür Başkentliği ile ilgili olarak İHA’ya konuşan Sultanbekov, “Bugünün tarihi Eskişehir için çok önemli bir gün. Medeniyet Kazan’a gidiyor. Bizim kardeşliğimiz ve birbirimizi tanımamız büyük olsun. İnşallah Tataristan’a da Kazan’a da gidiyoruz, görüyoruz” diye konuştu.Sultanbekov, Türk Dünyası Kültür Başkentliği Devir Teslim Töreni sırasında ‘Dombra’ şarkısını seslendirerek, seyircilerden büyük ilgi gördü.

AYDIN SARIOĞLU-GÜLÇİN ÖZDEN

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Bakan İşler, Kazak Sanatçı Sultanbekov ile Bir Araya Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement