Bakan Yılmaz'dan Batman'da İnsansız Hava Aracı İncelemesi - Son Dakika
Güncel

Bakan Yılmaz'dan Batman'da İnsansız Hava Aracı İncelemesi

Bakan Yılmaz\'dan Batman\'da İnsansız Hava Aracı İncelemesi

Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, askeri uçakla geldiği Batman'da terörle mücadelede kullanılan insansız hava araçlarını inceledi.

09.12.2011 15:34

Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, askeri uçakla geldiği Batman'da terörle mücadelede kullanılan insansız hava araçlarını inceledi.

Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, bu sabah saatlerinde askeri uçakla Batman'a geldi. Batman Havaalanı'nda terörle mücadelede kullanılan insansız hava araçlarını inceleyen Yılmaz'ın bu incelemesine gazeteciler alınmadı. Batman Valisi Ahmet Turhan'ı makamında ziyaret eden Yılmaz, kısa bir açıklama yaptı. Yılmaz, "Batman şimdi değil yıllardan beri Güneydoğu'nun en kalkınmış illerden biridir. Rafinerinden dolayı ve petrolün katkısı var. Tabi bir sıkıntılı dönem geçirmişti. Ancak Maliye Bakanı Batmanlı olması büyük bir avantajı oldu. İnşallah Batman'ın yarını bugünden daha iyi olacaktır. Bir olursak, birlik olursak Türkiye'nin çözülemeyecek bir sorunu yoktur" dedi.

Vali Ahmet Turhan, bölgede canlılık oluştuğunu belirterek, "Önümüzdeki dönemlerde ilimiz ülke ekonomisine beklide katkıda sağlayacak duruma gelecek. Bu kapsamda sizin ziyaretiniz bizlere güç vermiştir. Ziyaretinizden dolmayı tekrar teşekkür ediyorum" dedi. Vali Turhan, Bakan Yılmaz'a Hasankeyf resimli tabak hediye etti. - Batman

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bakan Yılmaz'dan Batman'da İnsansız Hava Aracı İncelemesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement