Bakan Yılmaz, Yatırım Destek Ofisi'ni Açtı - Son Dakika
Güncel

Bakan Yılmaz, Yatırım Destek Ofisi'ni Açtı

Bakan Yılmaz, Yatırım Destek Ofisi\'ni Açtı

Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, 1. Sinop Kalkınma Çalıştayı'na katılmak için geldiği Sinop'ta 'Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı (KUZKA) Sinop Yatırım Destek Ofisi'nin açılışını yaptı.

08.02.2014 17:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, 1. Sinop Kalkınma Çalıştayı'na katılmak için geldiği Sinop'ta 'Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı (KUZKA) Sinop Yatırım Destek Ofisi'nin açılışını yaptı. Yılmaz daha sonra AK Parti İl Başkanlığını ziyaret etti.

Bakanı Cevdet Yılmaz, KUZKA'nın Kaleyazısı Mahallesi'nde tarihi bir evde faaliyete başlayan Sinop Yatırım Destek Ofisi'nin açılış törenine katıldı. Bakan Yılmaz açılış kurdelesini Vali Yavuz Selim Köşger, TBMM İçişleri Komisyonu Başkanı ve AK Parti Sinop milletvekili Mehmet Ersoy, CHP Grup Başkan Vekili ve CHP Sinop Milletvekili Engin Altay ile birlikte kesti.

Yatırım destek ofisinin Sinop'a hayırlı olmasını dileyen Bakan Yılmaz, bundan böyle Sinoplu yatırımcının gelip danışabileceği önemli bir mekanın faaliyete geçtiğini söyledi. Yılmaz, "Yatırım ofisimiz inşallah Sinop'a gelecek yatırımcılarımızın birinci adresi olacak. Buradan Sinop ile ilgili temel bilgileri alacaklar. Sinop'un yatırım fırsatlarını öğrenecekler ve bürokraside ki işlemlerini buradan takip etme imkanları olacak. Kısaca yatırımcıların ile geldikleri zaman gelecekleri ilk adres burası olacak inşallah. Yatırım ofisimizin Sinop'umuza bölgemize, ülkemize hayırlar getirmesini diliyorum. Yeni yatırımlara, yeni istihdam alanlarına, refaha vesile olmasını diliyorum. Hayırlı olsun" dedi.

Daha sonra AK Parti Sinop Milletvekili Mehmet Ersoy ile birlikte AK Parti İl Başkanlığı'na giden Bakan Yılmaz'ı burada İl Başkanı Cengiz Tokmak ve teşkilat üyeleriyle bir araya geldi. Önümüzdeki yerel seçimlerin önemine değinen Cevdet Yılmaz, şunları söyledi: "Önümüzdeki seçim çok kritik. Bütün bu yatırımları nasıl yaptık, geçmişte niye olmuyordu, bugün niçin var? Geçmişte Türkiye aynı Türkiye değil miydi? Coğrafya aynıydı. İnsanlar aynı insanlardı. Kaynaklar aynı kaynaklardı. Niçin peki geçmişte bunlar yapılamadı da bu son 10 yılda yapıldı? Bunu iyi düşünmemiz ve anlatmamız lazım."

Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, Sinop Organize Sanayi Bölgesi'nde (OSB) iki iş yerinin açılışına katılmasının ardından hava yoluyla İstanbul'a döndü. - SİNOP

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Bakan Yılmaz, Yatırım Destek Ofisi'ni Açtı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement