Bakanı Şahin Rize'de Cenazeye Katıldı - Son Dakika
Son Dakika Logo
Güncel

Bakanı Şahin Rize'de Cenazeye Katıldı

Bakanı Şahin Rize\'de Cenazeye Katıldı
30.12.2012 15:08  Güncelleme: 15:29

İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin, AK Partili vekil İsmail Safi'nin vefat eden ağabeyinin cenaze törenine katıldı.

İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin, AK Parti İstanbul Milletvekili İsmail Safi'nin 50 yaşında vefat eden ağabeyi Mustafa Safi'nin Rize'nin Çayeli İlçesi'ndeki cenaze törenine katıldı.

Bakan Şahin, sabah helikopterle İl Jandarma Komutanlığı önündeki alana indi. Rize Emniyet Müdürlüğü Sosyal Tesislerinde bir süre dinlenen Şahin, daha sonra Çayeli İlçesi'ne geçti, Ak Parti İstanbul Milletvekili İsmail Safi'nin kanser hastalığı sonucu vefat eden ağabeyi Mustafa Safi'nin cenaze namazına katıldı.

Cenaze töreninde Rize Valisi Nurullah Çakır, İl Jandarma Alay Komutanı İsmet Cansaran, Rize Belediye Başkanı Ak Partili Halil Bakırcı ve Ak Parti Rize Milletvekili Hasan Karal da hazır bulundu.

Safi'nin cenazesi, Çayeli Merkez Camisi'nde kılınan namazın ardından Selimiye Köyü'nde toprağa verildi. İçişleri Bakanı Şahin de köye giderek cenazenin defnedilmesine eşlik etti. İsmail Safi burada taziyeleri kabul etti. Bakan Şahin daha sonra Rize'ye döndü. - Rize/ Çayeli

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bakanı Şahin Rize'de Cenazeye Katıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement