Bakırcı Sergi Açılışına Katıldı - Son Dakika
Güncel

Bakırcı Sergi Açılışına Katıldı

Bakırcı Sergi Açılışına Katıldı

Rize Halk Eğitim Merkezi tarafından düzenlenen bayan el işi sergisi açılışı İsmail Kahraman Kültür Merkezinde gerçekleştirildi

23.05.2011 16:46

Sergi açılışını Rize Milletvekili Lütfi ÇIRAKOĞLU, Rize Milletvekili adayı Nusret BAYRAKTAR ve Rize Belediye Başkanı Halil BAKIRCI beraber gerçekleştirdi.

Halk Eğitim Merkezi tarafından düzenlenen merkez mahallelerde verilen nakış kurslarında öğrenimini tamamlayan bayan kursiyerlerin el emeği göz nuru yapmış oldukları ürünler düzenlenen sergi ile halka tanıtıldı. Bir birinden güzel ürünlerin bulunduğu sergi, toplam 12 ayrı kurs öğrencilerinin yapmış olduğu el işi ürünlerinden meydana geldi.

İçerisinde Mefruşat, Giyim, El Nakışı, Makine Nakışı ve Feretiko'dan oluşan ürünlerin bulunduğu sergide diğer bir dikkat çeken yer ise "Ninemin Sandığı" isimli köşe oldu. Öğrencilerin evlerinden topladıkları ve 100 yılın eserleri olarak adlandırdıkları ürünler adeta görenlere eskileri anlattı.

Sergi açılışına Ak Parti Rize Milletvekili Lütfi ÇIRAKOĞLU, Ak Parti Rize Millet Vekili adayı Nusret BAYRAKTAR, Rize Belediye Başkanı Halil BAKIRCI, İl Milli Eğitim Müdürü Fehmi Rasim ÇELİK, İl Kültür ve Turizm Müdürü İsmail HOCAOĞLU, Ak Parti İl, İlçe yönetim kurulu üyeleri, Sivil Toplum Örgütü Başkanları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Bakırcı Sergi Açılışına Katıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement