Bakırköy'de Unutulmaz Sünnet Şöleni - Son Dakika
Güncel

Bakırköy'de Unutulmaz Sünnet Şöleni

Bakırköy\'de Unutulmaz Sünnet Şöleni

10. Geleneksel Sünnet Şöleni Bakırköy Belediyesi Atatürk Spor ve Yaşam Köyü'nde yapıldı.

03.06.2013 12:31

Bakırköy Belediyesi Basın-Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü tarafından düzenlenen 10. Geleneksel Sünnet Şöleni Bakırköy Belediyesi Atatürk Spor ve Yaşam Köyü'nde yapıldı.

Bakırköy'deki 5 özel hastanede sağlıklı ve hijyenik şartlarda sünnetleri yapılan, sünnet kıyafetleri dağıtılan, cesaret sertifikalarını alan ve Eyüp Sultan Camii'ni ziyaret eden sünnet çocukları Carousel'in ana sponsorluğunda gerçekleştirilen şenlikte unutamayacakları bir gün yaşadılar.

Sünnet şöleninde Bakırköy Belediye Başkanı Ateş Ünal Erzen'in hediyesi altınlar Bakırköy CHP İlçe Başkanı M. Sait Yücel, Başkan Yardımcısı Güngör Gün, Meclis Üyeleri Cavit Ganiç, Kenan Kır, Uğur Beceren ,Adnan Türkoğlu,Basın-Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Ruhsan Tezkan, Carousel Yönetim Kurulu Başkanı Yüksel Mermer, Yön. Kur. Üyesi Orhan Demir ve Genel Müdür Özkan Şenyüz tarafından çocuklara dağıtıldı, illüzyon , palyaço ve tahta bacak gösterileri yapıldı, DJ eşliğinde müzikle eğlendiler,patlamış mısır, pamuk şeker, Ofçay'dan çay,McDonald's'tan buzlu çay ve yemek ikram edildi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Bakırköy'de Unutulmaz Sünnet Şöleni - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement