Bakırköylüler Hafta Sonu Çanakkale'ye Gidecekler - Son Dakika
Güncel

Bakırköylüler Hafta Sonu Çanakkale'ye Gidecekler

Bakırköylüler Hafta Sonu Çanakkale\'ye Gidecekler

"98. Yılında Çanakkale'ye Şehitlerimizi Anmaya Gidiyoruz" etkinliği 16 Mart 2013-Cumartesi günü son kez yapılacak.

11.03.2013 12:10

Bakırköy Belediyesi Basın-Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü tarafından düzenlenen "98. Yılında Çanakkale'ye Şehitlerimizi Anmaya Gidiyoruz" etkinliği 16 Mart 2013-Cumartesi günü son kez yapılacak.

Geçtiğimiz dört hafta sonu yaklaşık 4 bin Bakırköylü'nün Çanakkale'ye şehitlerimizi anmaya gittiğini ifade eden Bakırköy Belediye Başkanı Ateş Ünal Erzen," Çanakkale deniz ve kara savaşlarının Türkiye Cumhuriyeti'nin kurulmasındaki önemini çok iyi bilen Bakırköylülerin şehitliklerimizi ziyarete önem vermesi beni de çok mutlu ediyor. Dört haftada tek tek bütün otobüsleri dolaştım ve yurttaşlarımızın yüzünde bu parıltıyı gördüm.Geçtiğimiz dört hafta sonu yaklaşık 4 bin Bakırköylü yurttaşımızı Çanakkale'ye tarihi Gelibolu Yarımadası'ndaki şehitliklerimizi ziyarete götürdük ve bu hafta sonu da bu yıl için son kez gideceğiz. Bu hafta sonu gidecek grupla beraber 2007'den beri sürdürdüğümüz ziyaretler ile toplamda 35 bin Bakırköylü'yü götürmüş olacağız."dedi.

Başkan Ünal Erzen, bu hafta sonu geziye gitmek isteyen Bakırköylüler'in nüfus cüzdan fotokopisi ve BAKKART'larını yanlarında bulundurarak Bakırköy Cumhuriyet (Özgürlük) Meydanı'nın arkasındaki ahşap binada bulunan Basın- Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü'nde kayıt yaptırabileceklerini de sözlerine ekledi.

Öte yandan geçtiğimiz hafta sonu düzenlenen geziye katılan Türk Çocuk Böbrek Vakfı üyesi çocukların ve ailelerinin rehberlerini dikkatlice dinlemeleri geziye katılan diğer Bakırköylüler'in takdirini topladı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Bakırköylüler Hafta Sonu Çanakkale'ye Gidecekler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement