Balıkesir'de Şehit Acısı (2) - Son Dakika
Güncel

Balıkesir'de Şehit Acısı (2)

Balıkesir\'de Şehit Acısı (2)

OĞLUNUN ŞEHİT OLDUĞU İÇİNE DOĞMUŞHakkari'nin Çukuurca İlçesi'nde PKK'lı teröristlerce tuzaklanan el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu şehit olan uzman çavuş Erbil Arslan'ın babası İsmail Arslan, en son dün gece oğluyla konuştukları söyledi.

17.06.2017 23:15

OĞLUNUN ŞEHİT OLDUĞU İÇİNE DOĞMUŞ

Hakkari'nin Çukuurca İlçesi'nde PKK'lı teröristlerce tuzaklanan el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu şehit olan uzman çavuş Erbil Arslan'ın babası İsmail Arslan, en son dün gece oğluyla konuştukları söyledi. Baba Arslan, 4 yıldır Hakkari'de görev yapan oğlu Erbil için, "Her akşam bizi arıyordu. 'Kuzey Irak'ta üst kurulacakmış orasını temizlemeye gideceğiz' dedi. Uzmanlığı bırakma durumu vardı. Arkadaşları ve tim komutanı 'bunca yıl buranın cefasını çektin, gelecek Haziran ayında dağıtımlar var' demiş. Onları diğer askeri birimlere eğitmen olarak veriyorlarmış.' Ben bırakmayacağım baba devam edeceğim' dedi. Öyle deyince bende bir şey diyemedim. Bugün televizyonlarda patlama haberini duyunca oğlumun şehit olduğu içime doğdu, baştan yaralı dediler, ardından ağır yaralıya çevirdiler, ondan sonra da şehit haberi geldi" dedi.

Şehit Erbil Arslan, Susurluk'a bağlı Göbel Mahallesi'nden yarın öğlen namazının ardından törenle son yolculuğuna uğurlanacak. Şehit Arslan, evli ve biri 4 yaşında diğeri ise 9 aylık Ecrin ve Esin isimli iki kız çocuk babasıydı.

Erdem ÖZCAN- Tufan DALGIÇ/BANDIRMA (Balıkesir), (DHA )-

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Balıkesir'de Şehit Acısı (2) - Son Dakika


Advertisement