Balıkesirspor 2'de 2 Peşinde - Son Dakika
Güncel

Balıkesirspor 2'de 2 Peşinde

Balıkesirspor 2\'de 2 Peşinde

Ptt 1'inci Ligi'nde 5 haftalık galibiyet hasretine geçen hafta Denizlispor'u yenerek nokta koyan Balıkesirspor, yarın Atatürk Stadı'nda saat 18.30'da Şanlıurfaspor'u konuk edecek.

18.03.2016 13:18

Ptt 1'inci Ligi'nde 5 haftalık galibiyet hasretine geçen hafta Denizlispor'u yenerek nokta koyan Balıkesirspor, yarın Atatürk Stadı'nda saat 18.30'da Şanlıurfaspor'u konuk edecek.

3 EKSİK

Barış Şimşek, Serdar Diyadin, Samet Çavuş hakem üçlüsünün yöjneteceği karşılaşma TRT Spor'dan naklen yayınlanacak. Bilet fiyatları kapalı 10, maraton 5, kale arkaları 4 TL olarak açıklanırken  ilk yarıda deplasmanda oynadığı müsabakada 2-0 mağlup olan kırmızı beyazlı takımda sakatlıkları süren Hüseyin Tok, Tadic ve Halil İbrahim Tuna forma giyemeyecek.

"KAZANMA DIŞINDA SEÇENEĞİMİZ YOK"

Geçen hafta göreve gelen ve ilk sınavından galibiyetle ayrılan teknik direktör Reha Erginer, Şanlıurfaspor'u yenip ikide iki yapmayı amaçlıyor. Kendilerinin play off, rakiplerinin ise lige tutunma mücadelesi verdiğini dile getiren Reha Erginer, şunları söyledi:

"İki takım için de kritik bir karşılaşma olacak. Zirve iddiamızı sürdürmek için kazanmak dışında seçeneğimiz yok. Taraftarımızı tribünleri doldurmaya ve 90 dakika takımlarına destek vermeye çağırıyoruz."

ÖĞRENCİLERLE BİRLİKTE OLDULAR

Balıkesirspor Başkanı Feyyaz Çiftçi, Futbol Şube Sorumlusu Harun Atabay, yöneticiler Uğur Erkan, Hakan Özışıklıoğlu, Murat Keloğlu, Metin Kurt, Uğur Atak, Kulüp Müdürü Onur Övge, Taraftarlar Derneği Başkanı Sezer Ceylan ile futbolculardan  Ertuğrul Furkan, Eray Ataseven, Alfred Sankoh ve Uğur Aktaş, Sırrı Yırcalı Anadolu Lisesi'nde düzenlenen konferansa katılarak öğrencilerin sorularını cevapladılar. Başkan Çiftçi, mezun olduğu okulda tekrar bulunmaktan mutluluk duyduğunu belirtirken öğrencilerden de iç saha maçları için destek sözü aldı.

- Balıkesir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Balıkesirspor 2'de 2 Peşinde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement