Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bozdağ: "(Zeytin Dalı Harekatı) Bizim Hassas Olduğumuz... - Son Dakika
Son Dakika Logo

Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bozdağ: "(Zeytin Dalı Harekatı) Bizim Hassas Olduğumuz...

31.01.2018 13:52

Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bozdağ: "(Zeytin Dalı Harekatı) Bizim hassas olduğumuz konular bunlar, 'Uymazlarsa biz gireceğiz' dedik, gizlemedik.

Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bozdağ: " (Zeytin Dalı Harekatı) Bizim hassas olduğumuz konular bunlar, 'Uymazlarsa biz gireceğiz' dedik, gizlemedik. Şimdi aynı şeyi Münbiç için söylüyoruz, aynı şeyi Fırat'ın doğusu için söylüyoruz, gizlemiyoruz niyetimizi. Hem ABD'li yetkililerle hem başka ülkelerin yetkilileriyle konuşurken de aynı şeyi söylüyoruz; Burada PKK, YPG, DEAŞ terör örgütlerinin varlığı devam ettiği sürece Türkiye'ye tehdit devam ediyor demektir, Türkiye bu tehditle yaşayamaz. ya bunların bölgeden temizlenmesinde bize yardımcı olun, yoksa biz kendi imkan ve kabiliyetlerimizle adımlarımızı atarız."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bozdağ: '(Zeytin Dalı Harekatı) Bizim Hassas Olduğumuz... - Son Dakika


Advertisement