Başbakan Yıldırım, Belediye ve AK Parti Ilçe Başkanlarıyla Görüştü - Son Dakika
Güncel

Başbakan Yıldırım, Belediye ve AK Parti Ilçe Başkanlarıyla Görüştü

Haber-Kamera: İhsan YALÇIN / İstanbul DHABaşbakan Binali Yıldırım, AK Partili İstanbul İlçe Belediye Başkanları ve AK Parti İstanbul İlçe Başkanları ile görüştü.

11.03.2017 14:29

Haber-Kamera: İhsan YALÇIN/ İstanbul DHA

Başbakan Binali Yıldırım, AK Partili İstanbul İlçe Belediye Başkanları ve AK Parti İstanbul İlçe Başkanları ile görüştü.

Başbakan Binali Yıldırım saat 11.30'da Sütlüce'deki AK Parti İl Başkanlığı binasına geldi. Yıldırım'ı kapıda AK Parti Genel Başkan Yardımcıları Hayati Yazıcı ve Mustafa Ataş ile AK Parti İstanbul İl Başkanı Selim Temurci karşıladı. Başbakan Yıldırım burada İstanbul İlçe Belediye Başkanları ve AK Parti İstanbul İlçe Başkanlarıyla toplantı gerçekleştirdi.

Basına kapalı olarak yapılan görüşme yaklaşık 2 saat sürdü.

Başbakan Yıldırım, Belediye ve AK Parti Ilçe Başkanlarıyla Görüştü
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Başbakan Yıldırım, Belediye ve AK Parti Ilçe Başkanlarıyla Görüştü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement