Dha Ankara - Başbakan Yıldırım, Kazan'da hastaları ziyaret etti; şehit ve gazi yakınlarıyla buluştu
BAŞBAKAN Binali Yıldırım, 15 Temmuz darbe girişimi sırasında Kazan'da yaralanan vatandaşları tedavi gördükleri hastanede ziyaret etti. Başbakan Yıldırım'ın ziyaretine Sağlık Bakanı Recep Akdağ da eşlik etti.
Başbakan Yıldırım, dün darbe girişimi sırasında 9 vatandaşın şehit olduğu Ankara'nın Kazan İlçesi'nde belediye binası önünde vatandaşlara seslendi. Yıldırım, daha sonra darbe girişiminde Kazan'da yaralanan vatandaşları tedavi gördükleri hastanede ziyaret etmek üzere Hamdi Eriş Devlet Hastanesi'ne gitti. Şehit ve gazi yakınlarıyla bir araya gelen Yıldırım, yaralıların sağlık durumları hakkında doktorlardan bilgi aldı.
Son Dakika › Güncel › Başbakan Yıldırım, Kazan'da Hastaları Ziyaret Etti; Şehit ve Gazi Yakınlarıyla Buluştu - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.