Başbakan Yıldırım: "Terör Sadece Almanya'nın, Türkiye'nin Meselesi Değil. Dünyanın Başının... - Son Dakika
Son Dakika Logo
Güncel

Başbakan Yıldırım: "Terör Sadece Almanya'nın, Türkiye'nin Meselesi Değil. Dünyanın Başının...

02.02.2017 20:31

Başbakan Yıldırım: "Terör sadece Almanya'nın, Türkiye'nin meselesi değil. Dünyanın başının belasıdır.

Başbakan Yıldırım: "Terör sadece Almanya'nın, Türkiye'nin meselesi değil. Dünyanın başının belasıdır. Amerika için de çok büyük tehdittir. El-Kaide'den en büyük bedel ödeyen Amerika'dır. Dolayısıyla DEAŞ başta olmak üzere bütün terör örgütlerini bölgeden temizlemek hepimizin ortak sorumluluğudur diye düşünüyorum."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Başbakan Yıldırım: 'Terör Sadece Almanya'nın, Türkiye'nin Meselesi Değil. Dünyanın Başının... - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement