Başkan Ankara'da Toplantıya Katıldı - Son Dakika
Güncel

Başkan Ankara'da Toplantıya Katıldı

Başkan Ankara\'da Toplantıya Katıldı

Başkan Karaosmanoğlu İle İl Başkanı Civelek, Genel Merkezde Düzenlenen Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'na Katıldı

09.03.2011 21:53  Güncelleme: 21:54

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ile AK Parti İl Başkanı Mahmut Civelek, Ankara'da düzenlenen Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'na katıldı. Toplantı öncesinde Başkan Karaosmanoğlu ile İl Başkanı Civelek, TBMM'deki grup toplantısında Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ı dinledi.

GRUP TOPLANTISINI İZLEDİLER

AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı, Ankara'daki genel merkez binasında yapıldı. Toplantıya Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, AK Parti İl Başkanı Mahmut Civelek, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Oya Tunçel ile AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Ercan Azak katıldı. Başkan Karaosmanoğlu ile İl Başkanı Civelek, genel merkezdeki toplantı öncesinde TBMM'de AK Parti Grup Toplantısı'nı takip etti.

BAŞBAKAN'IN KONUŞMASINI DİNLEDİLER

Burada Sanayi ve Ticaret Bakanı Nihat Ergün, AK Parti Kocaeli Milletvekilleri Fikri Işık, Sibel Gönül ve Muzaffer Baştopçu ile bir araya gelen Başkan Karaosmanoğlu ile İl Başkanı Civelek, Başbakan Erdoğan'ın konuşmasını dinledi. Başkan Karaosmanoğlu ile İl Başkanı Civelek, daha sonra Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'na katılmak üzere genel merkeze geçti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Başkan Ankara'da Toplantıya Katıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement