Başkan Arı'ya Tebrik Ziyaretleri - Son Dakika
Güncel

Başkan Arı'ya Tebrik Ziyaretleri

Başkan Arı\'ya Tebrik Ziyaretleri

Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, vatandaş ve sivil toplum kuruluşu temsilcilerinin tebriklerini makamında kabulü sürdürüyor.

12.04.2019 09:42

Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, vatandaş ve sivil toplum kuruluşu temsilcilerinin tebriklerini makamında kabulü sürdürüyor.

Arı, randevusuz görüşme uygulamasıyla vatandaşların tebriklerini kabul ediyor.

Yediden yetmişe yüzlerce misafiri ağırlayan ve yoğun ilgiden memnun kaldığını dile getiren Arı, "Kadın ve gençlerimiz başta olmak üzere tüm Nevşehir, bizlere güçlü bir destek verdi. Makamımız yediden yetmişe tüm halkımıza açık. Mazbatamızı alıp başkanlık görevine başladığımdan itibaren şehirde yaşayan herkes, şahsımı tebrik etmek için yoğun ilgi gösteriyor. Hizmet etmek için mesai tanımaz bir anlayış içerisinde hareket edeceğimizden kimsenin şüphesi olmasın." dedi.

Sanatçı Bülent Serttaş da Arı'yı tebrik etti

Türk Halk Müziği sanatçısı Bülent Serttaş da Başkan Arı'yı makamında ziyaret ederek, görevinde başarı temennisinde bulundu.

Serttaş, Arı'nın, sandıktan zaferle çıkmasından dolayı memnuniyet duyduğunu ifade etti. Başkan Arı da Türk halkının gönlünde ayrı bir yeri olan Serttaş'a ziyaretinden dolayı teşekkür etti.

Sanatçı Serttaş ile Başkan Arı görüşmesinde, Kazakistan Fahri Başkonsolosu Halil Uluer ve Uluer Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Halis Uluer de bulundu.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Başkan Arı'ya Tebrik Ziyaretleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement