Başkan Göksel, Bayrampaşa'da 'Kültür Şöleni'ne Katıldı - Son Dakika
Güncel

Başkan Göksel, Bayrampaşa'da 'Kültür Şöleni'ne Katıldı

Başkan Göksel, Bayrampaşa\'da \'Kültür Şöleni\'ne Katıldı

Bayrampaşa Belediyesi "7 İklim 7 Renk" kültür şöleninde ülkemizin yedi coğrafi bölgesinin tüm zenginliklerini Bayrampaşa'da buluşturdu.

20.06.2013 14:56

Bayrampaşa Belediyesi Türkiye'nin tüm renklerini bir araya getiren "7 İklim 7 Renk" kültür şöleni, kültürel ve sanatsal etkinlikler kapsamında, ülkemizin yedi coğrafi bölgesinin tüm zenginliklerini Bayrampaşa'da buluşturdu. "7 İklim 7 Renk" kültür şöleninin ikinci gecesine AK Parti İstanbul Milletvekilleri Hüseyin Bürge ve Şirin Ünal, Bayrampaşa İlçe Kaymakamı Abdülkadir Yazıcı, Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner, Bigadiç Belediye Başkanı Mustafa Göksel, başkan koordinatörleri ve birim müdürleri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Bigadiç Belediye Başkanı Mustafa Göksel, bizim öz değerlerimiz böyle güzel etkinliklerle yaşatılarak gelecekte kuşaklara aktarılır, kültüre ve sanata değer veren Bayrampaşa Belediye Başkanım Atila Aydıner'e ve ekibine bizleri davet ederek gösterdikleri yoğun ilgiden dolayı çok teşekkür ediyorum.

Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner, Ülkemiz her yönüyle çok renkli bir ülke. Bayrampaşa'mızda bu renklerin hepsini görmek mümkün. Biz, yurdumuzun her yöresinin ve bölgesinin sanatını seviyoruz ve benimsiyoruz. Vatandaşlarımızın hasret duydukları memleket seslerini ve renklerini burada buluşturmaktan mutluluk duyuyoruz bu vesile ile kardeşim Bigadiç Belediye Başkanı Mustafa Göksel'e Kültür şölenimize gelerek renk kattığı için çok teşekkür ediyorum dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Başkan Göksel, Bayrampaşa'da 'Kültür Şöleni'ne Katıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement