Başkan Kadir Kara, Hal Esnafıyla Toplantı Yaptı Ve Müjdeyi Verdi - Son Dakika
Güncel

Başkan Kadir Kara, Hal Esnafıyla Toplantı Yaptı Ve Müjdeyi Verdi


Başkan Kadir Kara, Hal Esnafıyla Toplantı Yaptı Ve Müjdeyi Verdi

Yeni Sebze Ve Meyve Hali İhalesi 27 Haziran'da, Açılışı 7 Ocak 2013'te

01.06.2011 11:07

Osmaniye Belediye Başkanı Kadir Kara, hal esnafı ile bir toplantı yaparak müjdeli haberi verdi. Yeni Sebze ve Meyve Hal kompleksinin yapımına temmuz ayında başlanacağını söyleyen Başkan Kara; "Allah'ın izniyle 7 Ocak 2013'te yeni hal kompleksini açacağız" dedi.

27 Haziran'da yeni hal kompleksinin ihalesine çıkacaklarını dile getiren Başkan Kadir Kara, hal esnafı ile düzenlediği toplantıda şunları dile getirdi: "Yeni Sebze ve Meyve Hal projemizin yer seçiminden, projelendirilmesine kadar siz kıymetli hal esnafımızla hep birlikte karar aldık. Yeni hali Toprakkale yolu üzerinde 1, 5 milyon liraya kamulaştırdığımız 50 dönümlük arazi üzerine inşa edileceğiz. Projesine hep birlikte karar vererek uzun uğraşlardan sonra iller bankasına projeyi onaylattık ve kredisini çıkarttık. Yeni hal projemiz 15 milyon TL gibi çok büyük bir yatırım. Bu projemizin ihalesi 27 Haziran'da yapılacak. Yeni hal binamız bu bölgenin en donanımlı hali olacak. Yani içerisinde garajından, soğuk hava deposuna, sosyal tesisine kadar her şey olacak. Sizlerle birlikte Osmaniye'mize modern bir tesis kazandıracağız. Desteklerinizden dolayı hepinize çok teşekkür ederim" dedi.

Toplantıda söz alan Osmaniye Sebze Meyve Komisyoncular Odası Başkanı Murat Yalçın; "Osmaniye'ye yeni bir hal yapacağını söyleyen çok yönetici oldu. Yani bu hal çok bakan, çok milletvekili, çok başkan eskitti. Yeni hal yapımı Sayın Belediye Başkanımız Kadir Kara'ya nasip oldu. Sayın Başkan gece, gündüz çalışarak yeni hal binasının yapımı için projeyi tamamladı ve iller bankasına onaylatarak krediyi aldı. 27 Haziran'da ihaleye çıkacağını öğrendik. Başkanımız Kadir Kara'ya hal esnafım adına çok teşekkür ederim" şeklinde konuştu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Başkan Kadir Kara, Hal Esnafıyla Toplantı Yaptı Ve Müjdeyi Verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement