Başkan, Marmara Galvaniz'e Konuk Oldu - Son Dakika
Güncel

Başkan, Marmara Galvaniz'e Konuk Oldu

Başkan, Marmara Galvaniz\'e Konuk Oldu

Başkan Karaosmanoğlu, Gebze'de bulunan Marmara Galvaniz Fabrikası'nı ziyaret etti, işçilerle aynı masayı paylaştı.

27.03.2013 12:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Gebze'de bulunan Marmara Galvaniz Fabrikası'nı ziyaret etti. Fabrika yönetiminden faaliyet alanlarıyla ilgili bilgi alan Başkan Karaosmanoğlu, ardından fabrika yemekhanesinde işçilerle birlikte yemek yedi.

MARMARA GALVANİZ FABRİKASI

Başkan Karaosmanoğlu, Gebze İMES Organize Sanayi Bölgesi'nde bulunan Marmara Galvaniz Fabrikası'na konuk oldu. Yönetim kurulu başkanı Mehmet Yıldırım, yönetim kurulu üyesi Ahmet Yıldırım, üretim koordinatörü İbrahim Yıldırım ve fabrika sorumlusu Şakir Öner Akgün tarafından karşılanan Başkan Karaosmanoğlu'na Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker eşlik etti. Başkan Karaosmanoğlu, fabrikayı ziyaretinde ilk olarak yöneticilerden çalışmalarla ilgili detaylı bilgi aldı.

İŞÇİLERLE YEMEK YEDİ

Başkan Karaosmanoğlu'na İzmit ve Gebze'deki fabrikaların imalatlarıyla ilgili bilgi verilirken, hayatın hemen her alanında kullanılan sıcak daldırma galvaniz ürünlerle ilgili açıklamalarda bulunuldu. Fabrikadaki üretim alanlarını da dolaşan Başkan Karaosmanoğlu, daha sonra yemekhanede işçilerle birlikte sıraya girdi ve çalışanlarla aynı masayı paylaştı. Başkan Karaosmanoğlu, aynı masada oturduğu işçilerle samimi bir atmosferde sohbet etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Başkan, Marmara Galvaniz'e Konuk Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement