Başkan Özhaseki İftarda Kızılören'deydi - Son Dakika
Güncel

Başkan Özhaseki İftarda Kızılören'deydi

Başkan Özhaseki İftarda Kızılören\'deydi

Kızılören'de Başkan Özhaseki Iftar Yemeğinde Yaptığı Konuşmaya Vatandaşların Ramazan Bayramı'nı Kutlayarak Başladı.

08.09.2010 15:28

Bayramların birlik ve beraberlik içinde kaynaşmaya vesile olduğunu ifade eden Başkan Özhaseki, Kızılören halkı arasındaki dayanışma ruhunun pek çok yere göre daha ileri seviyede olduğunu söyledi.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi olarak amaçlarının şehir merkezindeki ulaşım, altyapı ve sosyal tesisler gibi tüm imkanları Büyükşehir'e yeni bağlanan mahalle ve beldelere de götürmek olduğunu kaydeden Başkan Özhaseki, kısa bir süre içerisinde Kızılören'de yürütülmekte olan kanalizasyon çalışmalarının tamamlanacağı müjdesini verdi.

Başkan Özhaseki, millet olarak üzerinde yaşanılan Anadolu topraklarının pek çok medeniyete ev sahipliği yaptığını ve tarih boyunca güçlü olan herkesin bu topraklarda gözü olduğunu belirterek sözlerini, "Bugün de bu topraklarda gözü olanlar dirlik ve düzenimizi bozmaya çalışıyorlar. Sağ-Sol, Türk-Kürt ve Alevi-Sünni gibi yapay tartışmalarla milletimizi birbirine düşürmeye çalışıyorlar. Cenabı Allah bunlara fırsat vermesin" şeklinde tamamladı.

İncesu Belediye Başkanı Zekeriya Karayol ise yaptığı konuşmada hinterland yasasıyla birlikte Kayseri Büyükşehir Belediyesi'ne bağlandıktan sonra hizmet kalitesinde büyük artış olduğunu söyledi.

Ulaşım ve altyapı alanında yürütülen çalışmaların tamamlanma aşamasına geldiğini belirten Karayol, "Büyükşehir Belediyemize bağlı KASKİ iki yıldır kanalizasyon şebekesi çalışmalarını devam ettiriyor. Sağ olsun Özhaseki Başkanımın talimatıyla yaklaşık 1,5-2 milyon liraya ana kollektör hattı yapılıyor. Bu sayede Kızılören'den çıkacak bütün atık sular İncesu ana kollektör hattıyla birleşerek Boğazkörü'deki arıtma tesislerine kadar gidecek. Bunun yanısıra ulaşımda büyük kolaylık sağlandı. Önceden günde bir sefer Kızılören Belediyesi'nin aracı gider gelirdi. Şimdi günde 4 kez üstelik de 1.3 lira gibi eskisine oranla çok daha ucuz bir bedelle Büyükşehir Belediyemiz Kayseri'ye taşıyor. Bütün bu imkanları bize sağlayan Büyükşehir belediye başkanımıza teşekkür ediyorum" dedi.

SOSYAL TESİS YAPILIYOR

Başkan Özhaseki, iftar yemeği öncesinde de beraberinde bulunan İncesu Belediye Başkanı Zekeriya Karayol ve Hacılar Belediye Başkanı Ahmet Herdem'in yanısıra belediye meclis üyeleri ve vatandaşlarla birlikte inşaat çalışmaları devam eden Kızılören Sosyal Tesisleri'ne geçerek çalışmaları bir süre yerinde inceledi.

2011 yılı Temmuz ayında tamamlanması planlanan 1.400 m² kapalı alana sahip sosyal tesiste her türlü düğün, toplantı veya sosyal etkinliği düzenlemeye müsait çok amaçlı bir salonun yanısıra garaj ve otopark bulunuyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Başkan Özhaseki İftarda Kızılören'deydi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement